Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żaden zdrowo myślący wyborca Kukiza nie poprze Komora w II turze...

Polecane posty

Gość gość

Nie po to głosowaliśmy na Kukiza który chce obalić politykę PO i Komora żeby teraz znów wchodzić do tej samej mętnej wody Dudzie bliżej do propozycji Kukiza. On przynajmniej obiecuje że bedzie rozmawiać z narodem że będzie chciał robić referendum gdy beda podpisy nie bedzie ich mielić jak Komor i PełO.

Gość gość
:):):):):):):):):):):)

Gość gość
zgadzam się :)

Gość gość
Tak. Głosowałam na Kukiza a teraz Na Dudę pójdę

Gość gość
Komor blokowałwszelkei referenda i mielił podpisy razem z Platformą. Duda obiecuje sluchac Narodu

Gość gość
Dziękuję Wam Kochani :) I ja również pójdę na Dudę :) Kukiz górą :)

Gość PANGAG
Paweł powinien jak najszybciej zarejestrować partię polityczną i razem z Andrzejem zmieniać ten nasz kraj , naszą Polskę

Gość gość
w II turze to DUDA zmasakruje Komora Ja sam dzisiaj głosowałem na Korwina, ale prawda jest taka że ci co są za Korwinem czy Kukizem są przede wszystkim PRZECIW komorowskiemu i w II turze oddam głos na Dude. Będzie miazga 70% do 30

Gość PANGAG
Shogun tylko potrafi zastrzelić łanię na łące o poranku lub starego byka i patrząc na leżącego w trawie, który jest w 'bulu' i umiera a 'myśliwy' odbiera gratulacje dobrego strzału i popijając wyśmienite trunki w czasie konsumpcji sarniny podpisuje USTAWY , nawet nie przeczytał USTAWY , wołał do kucharza, podawaj już tę dzicz

Gość gość
Dokądnie, teraz głosowałam na Kukiza, 2 tura Duda, tylko jakiś zabłąkany idiota zagłosuje na Komora, ale to nawet nie będę procenty, raczej promile.

Gość gość
100% racji

Gość gość
nie wyobrazam sobie by ktokolwiek glosujacy glos na Kukiza byl w stanie marnowac glos na Komora. Nie po to obalamy ta wladze zeby na nia glosowac. Chociaz zaklamane media juz proboja wmowic ze elektorat kukiza to po czesci wyborcy shoguna. Hahaha . Chyba zapomnieli jak Komor wyzywal wyborcow antysystemowych kandydatow w tym Kukiza od odmetow szalenstwa i politycznych frustratow.

Gość gość
popieram!

Gość gość
Dokładnie. Ci, którzy głosowali na Kukiza wiedzieli dlaczego na niego - po to aby właśnie naród się sprzeciwił sitwie rozgrabiającej Polskę i propagandzie PO !!! Nikt nie pójdzie głosować na wroga naszej ojczyzny. Dzięki ludzie - macie swój rozum :)

Gość gość
Ha ha ha a media proboja manipulowac :D Komor teraz nagle chce referendów hahah ale propaganda. chyba tylko najwieksze lemingi w to wierza:D Głosowałam na Kukiza ale teraz poprę Pana Dudę. Za 5 lat liczę na Prezydenta Kukiza :) No chyba że wcześniej będziemy mieli Premiera Kukiza :)

Gość gość
Popierałam Kukiza, teraz glosuje na Dude (nawet jesli zlo to mniejsze zlo)

Gość gość
, teraz glosuje na Dude (nawet jesli zlo to mniejsze zlo) xx A jeśli większe?

Gość gość
A jaka jest różnica między Komunistą Dudą a Komunistą Komorem? Obaj są zwolennikami Komunizmu. Czyli po staremu nic się nie zmieni.

Gość gość
A co na Komorowskiego mam głosować? Bo nagle, jak mu sie majtki palić zaczęły to znów obiecywać zaczął, tym razem referendum?

Gość gość
ja na pewno nie zaglosuje na bredzisława :O

Gość gość
Kukiz wczoraj niezle pojechal po bronku i calym PO , wiec jak glosowaliscie na kukiza to teraz trzeba na dude a na jesieni kukiz napewno bedzie premierem bo jest 100% reprezencyjny niz ta zalosna ewa kopacz co sie boi wypowiadac w telewizji bo ma zawsze jakas wpadkie. To wyborcy kukiza teraz glosowac na dude bo jak bedziecie glosowac na komora to zdrada i hanba

Gość gość
GOSC 13:30 ty jestes jakis tepy glab tacy ludzie jak ty piwinny siedziec w domu i nie mieć praw do niczego , bo przez takich kretynow jak ty komor wygra wybory i bedziesz nikim i sluga innych tepaku j****y ic sie powies zrobisz polsce przyslugie

Gość gość
Kukiz powiedzial,ze nie bedzie w drugiej turze glosowac . Wiec jak macie rozum, to tez nie glosujcie, bo Dudzie do Kukiza tak samo daleko, jak Komorowi.

Gość gość
18% głosów Kukiza idzie do Komorowskiego 2% pozostałych nie zrozumiało dowcipu o pokazaniu żółtej kartki władzy i wszyscy zebrali się na wykopie i kafeterii

Gość gość
Kukiz powiedzial że nie bedzie nikogo popierac oficjalnie bo kazdy Jego wyborca ama swoj rozum ale aznacyzl ze na pewno nie ufa Komorowskiemu a do tego zmasakrował tvn24 i reżimową telewizje 'puszczajac oko' wyborcom Dudy. Oczywiscie slowa o rezimowych mediach i braku zaufania do komora sa dostepne tylko na youtube i tylko w TV Republika bo rezimowe jak to rezimowe = nie pokazuja :D

Gość gość
18 % głosów do komorowskiego dobry żart :D wyborcy kukiza to w wiekszosci rozsądni ludzie,nie zaglosowaliby na komorowskiego nikt normalny na niego nie zagłosuje

Gość gość
up

Gość gość
To jak tepaki nie bedziecie glosowac to poprzecie komora

Gość gość
nie zaglosuje na pisiora NIGDY, wole nie isc niz przylozyc reke do zwyciestwa peowca lub pisdzielca. ZADNA ROZNICA chyba nikt logicznie myslacy nie wierzy ze ten lalus z twarza aniolka bedzie rzadzic, KACZOR tylko czeka, Duda mentalnie nie jest przygotowany na władzę

Gość gość
nie ma czegos takiego jak mniejsze lub wieksze zło. ZŁO to zło. ja na taki wybor sie nie pisze i nigdzie nie ide