Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem samotną kobietą. Brakuje mi mężczyzny.

Polecane posty

Gość gość

nie umiem nikogo poznać, nie jestem towarzyska, otwarta osoba, raczej z niską samoocena, bojaca się krytyki i odrzucenia...

Gość gość
Mam podobnie...również bardzo mi brakuje :( Chciałabym mieć się do kogo przytulić.

Gość gość
wokolo tylu zakochanych, a ja wszedzie i zawsze sama :(

Gość gość
ja tez

Gość gość
po co ci facet, większość facetów tylko chce seksu, oszukuje, zdradza, a reszta , która nie chce tylko seksu, jest zniewieściała. Łaziłby taki za tobą cały dzień, wyznawał ci miłość, epatował swoja wrażliwością, a utrzymanie domu byłoby na twojej glowie.

Gość gość
Z samotnymi kobietami nie jest tak, że nie umieją nikogo poznać po prostu wybrzydzają, ten za niski, ten za chudy, ten za gruby, ten za biedny, jest wuchta facetów czekających na miłość ale nigdy jej nie zaznają, według kobiet albo nie wyglądają albo są biedni. Mówicie że chciałybyście się do kogoś przytulić, ale do brzydala albo do grubego to już się nie przytulicie, tylko do przystojniaka byście chciały, albo do tego co ma wuchtę kasy, TYLKO ******** chcą właśnie przystojniaki, których z kolei chcą właśnie laski i koło się zamyka.

Gość gość
ale do brzydala albo do grubego to już się nie przytulicie XXX Co to znaczy brzydal ? Gdzie kończy się granica między przeciętnością a brzydotą?

Gość gość
Dla bab bycie grubym równoważy się z byciem brzydalem, albo bycie za niskim z byciem nie przystojnym, baby są proste jak budowa cepa, jak podbijają do nich przystojniaki,******cze albo bogacze to wszystko jest wporzo, jak interesują się nimi przeciętniaki, nie atrakcyjni, czy z innym fizycznymi wadami lub biedni to zaczynają narzekać że są takie samotne i biedne, łojojoj.

Gość gość
A dla facetów nie jest podobnie? gruba = pasztet , mały biust = babochłop. Już nie bądźcie tacy święci, bo co drugi tutaj wkleja zdjęcia idealnych kobiet w formacie jpg i krytykuje wszystkie , które tak nie wyglądają.

Gość gość
Haha, idąc po ulicy widuję co chwila grube babska z chudymi/normalnymi facetami, i płaskie laski też mają facetów, jakoś tylko nie widzę grubych facetów z normalnymi laskami lub bardzo niskich facetów z laskami, no chyba że gruby facet ma kasę no to wiadomo, z tłustej obleśnej świni staje się słodkim misiaczkiem.

Gość gość
Ja widziałam takich z piwnym brzuchem z fajnymi kobietami więc jak widać można. Niskich też widuję- na uczelni mam 3 niskich kolegów jeden z nich nawet 170 cm nie ma a dziewczynę jakoś znalazł.

Gość gość
Słuchaj faceci z piwnymi brzuchami poznali swoje kobiety będąc jeszcze szczupłymi, a w związku wiadomo jak to jest obydwie strony się potrafią roztyć, mówisz o 170 cm, a co z facetami poniżej 170 cm, np 160 cm, top co oni już nie mają prawa do szczęścia?

Gość gość
Biedny misio sam bo biedny,brzydki i niski:( A może wredny,nudny i zawistny:P

Gość gość
Kolejny temat obrzucania się błotem. Nic dziwnego że tyle samotnych kobiet.

Gość gość
np 160 cm, top co oni już nie mają prawa do szczęścia? XXX Mają. A czy gdzieś napisałam,że nie? Każdy ma prawo do miłości , nawet ja chociaż też niezbyt piękna jestem :)

Gość gość
Ja mam 187 cm i tak jestem gruby, no i patrząc na wybrzydzanie kobiet nie zasługuje na miłość, nawet według tych grubych kobiet bo grube na grubych też patrzą z pogardą.

Gość gość
Gruby tzn ile kg ? Jak mocno powyżej 100kg to nic dziwnego.

Gość gość
Widziałem baby powyżej 100 kg z facetami szczupłymi, i kto patrzy na wygląd?

Gość gość
I dziwić się kobietom,ze nie chcą takich facetów....po ich wypowiedziach na forum trudno chcieć ich poznać:( Złośliwi,uzalajacy się i hipokryci .To zwiazcie się z kobieta dla was brzydka,niepociagajaca,nudna i malo inteligentna i jeszcze bardzo malo zarabiajaca bez ambicji.Ale za to o złotym charakterze,uczynną,spokojną i dobra. Jacyś chętni?

Gość gość
Ale one były kiedyś szczupłe tylko się spasły po ciąży :P

Gość gość
Sami nie chcecie przeciętnej i narzekacie,bo najładniejsze was nie chcą :O

Gość gość
Dobra ja kończę tą dyskusję z d**y bo nie ma ona sensu. Dobranoc.

Gość gość
PS To baby są największymi hipokrytkami.

Gość gość
Aha czyli jak jestem szczupła to nie mogę wymagać faceta o normalnej , zdrowej wadze , bo od razu jestem pusta ? KAŻDY ma jakieś wymagania i nie wmówicie mi,że jest inaczej.

Gość gość
Jasssne:D Tylko wysoka kobieta(183cm) o brzydkiej twarzy i kołkowych nogach,pracująca na kasie za 1300,po zawodowce,inteligencja nie grzeszaca nie ma szans u facetow.Chocby nie wiem jak była dobra i porządna.