Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co muszę zrobić, by trafić na przymusowe leczenie do psychiatryka?

Polecane posty

Gość gość

Mam mnóstwo zaburzeń psychicznych i nie chcę iść do psychologa, czekać z terminami itd. Chcę zrobić coś, by zostać priorytetowym pacjentem, szprycowanym lekami i terapiami.

Gość gość
dlaczego?

Gość prawictwo pospolite 137
te leki mają wiecej skutków negatywnych niz pozytywnych .. zresztą narkotyki w handlu działaja podobnie niekorzystnie

Gość gość
a leki ktore przyjmuja np chorzy na schizofrenie tez bardziej szkodza, niz pomagaja?

Gość gość
musi być narażenie na utratę życia, Musisz u psychiatry na wizycie ewidentnie dawać do zrozumienia, że się zabijesz i to nawet zaraz, że nie chcesz zyć, tylko nie depresyjnie tylko jak w jakiejś manii - wtedy on dzwoni do szpitala. ostatecznie próba samobójcza ale tego nie polecam i nie rób tego!!!!!!! . Albo NAJLEPIEJ udawaj, że chcesz wyskoczyć przez okno (TYLKO TEGO NAPRAWDĘ NIE RÓB) niech ktoś dzwoni po karetke wtedy, ty jak przyjdą nadal udawaj, że się zabijesz, że jestes świrnięta i cie zabiora od razu karetką do psychiatryka 100% sprawdzone. Moja koleżanka pracowała jako ratownik medyczny - takich właśnie brali do psychiatryka karetką.

Gość gość
to nic nie da bo oni cię wybadają nic przed psychiatrami nie ukryjesz. Pracowałam w zakładzie psychiatr jako psycholog i się dyskutuje z pacjetami etc. i oni kombinują, ukrywają etc. a i tak po tygodniu już wszystko wiedzą, choćby nie wiem jak pacjent zatajał, ukrywał, to jest przykra prawda, nic się nie da ukryć, człowiek wszystko wybada. A jak ktos jest naprawdę chory to leki pomagaja na psychikę, ale mają skutki uboczne - cholesterol, watroba, senność - milion efektów

Krzycz , że bronek taki kretyn nie mógł mieć takiego poparcia, od razu trafisz.

Gość gość
Uwierz mi, że jeszcze nie mięli do czynienia ze mną. Mógłbym im wmówić wszystko co chcę, ale nie muszę, bo i tak mam mnóstwo zaburzeń.

Gość gość
jak jestes faktycznie chory to idź czemu nie? po karetkę, że jestes niebezpieczny i cię zabiorą i cię tam przelecza, ale tylko max tydzień do dwóch trzymają teraz.

Gość ooi
a leki ktore przyjmuja np chorzy na schizofrenie tez bardziej szkodza, niz pomagaja? najbardziej szkodzą leki na depresje ..