Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w 2 turze wyborów chciałem oddać głos nieważny, ale...

Polecane posty

Gość gość

widząc tępą agresję pisiorków w stosunku do wszystkich mających inne zdanie zagłosuję na Bronisława Komorowskiego 🖐️

Gość gość
Jesteś lewakiem albo sługusem PO.

Gość gość
o tym właśnie piszę 🖐️

Gość gość
Widzisz agresję pisiorkow ? To Niesiołowski jest z PiSu ?

Gość gość
To przecież najwłaściwsza motywacja! Zagłosuj na kandydata iks bo elektorat kandydata igrek cię drażni. Najprostsza droga do tego żeby gospodarka ruszyła pełną parą i żeby się znacząco obywatelom polepszyło. A ja się dziwiłem dlaczego ludzie na te dwie złodziejskie partie wiecznie głosują a wystarczyło otworzyć forum i od razu miałbym jasność że na złość tym drugim!

Gość gość
Dużo osób chce oddać nieważny głos w drugiej turze, a to oznacza miażdżące zwycięstwo Dudy, bo mohery oddadzą ważne głosy.

Gość gość
Jakie mohery ? W większości na Dude zaglosowali młodzi i zagłosuja

To pokazuje tylko jak bardzo nie dorosły emocjonalnie elektorat Kukiza. Ja akurat nie mam takiego problemu, bo wiem na kogo zagłosuję, tak samo jak głosowałem w pierwszej turze,, ale jaki jest sens obrażania się na innych kandydatów, którzy wygrali? W drugiej turze wybór jest pomiędzy więzieniem za invitro a innymi rozwiązaniami. W drugiej turze głosujecie pomiędzy Polską Chazana, Smoleńska, Kaczyńskiego a Polską, która przy wszystkich swoich wadach, jednak się trochę rozwija. Jako przedsiębiorca, glosuję na Komorowskiego. Tak jak w pierwszej Turze. Dodam, że nie głosuję na obietnice, ale oceniam ze swojej stopy czy było dla mnie i mojej rodziny lepiej czy nie. A było lepiej. Dodam również że nie podniecę się jak wygra Duda, bo ani od jednego, ani od drugiego, ani od JOWów, nie zależy mój los. Ekonomicznie nie narzekam, jak zaczną przeginać z krzyżami, religią, lansowaniem decyzji biskupów, stać mnie na wyjazd i robienie tego co robię tutaj, np. w Czechach. żadna strata.

Gość gość
Mnie się polepsza niezależnie od tego kto sprawuje rządy ale mam na uwadze nie tylko czubek własnego nosa ale i tych ludzi którzy mnie zewsząd otaczają. Nie umiem na przykład spokojnie patrzeć na to jak ludzie przy kasie odkładają jedzenie bo na wszystko ich nie stać. Dla mnie ważne jest to żeby oni płacili za wszystko co do kasy w wózkach przywiozą i dopiero kiedy tak będzie to uznam że jest mi w kraju dobrze. Tym się kieruję oceniając ten polski dobrobyt i zasługi polityków.

Gość gość
Mowienie o moherach i kościele w stosunku do Dudy to stara zryta płyta grana od ośmiu lat.Zmiencie płytę ile można tego samego słuchać .O ku.....

Gość gość
po to, żeby pokazać swoje zdanie, że głosujesz, interesujesz się tym państwem, ale nie popierasz żadnego z kandydatów. nie idąc na wybory pokazujesz tylko, że jesteś niedojrzałym dupkiem

Gość gość
jesteś zwykłym idiotą, który kieruje się nienawiścią zamiast patrzeć na przyszłość swoje1) Podwyższenie wieku emerytalnego i wyrzucenie milionów podpisów obywateli do kosza 2) Wysłanie 6-latków do szkół i wyrzucenie do kosza podpisów rodziców temu przeciwnych 3) brak reakcji na zebrane podpisy w sprawie JOW-ów 4) przyznanie rent obywatelom obcego państwa za zbrodnie w czasie II-wojny światowej 5) wtrącanie się w sprawy Ukrainy i wciąganie Polski w konflikt Teraz się obudził? Za późno Panie Komorowski, za późno.go kraju :O Zagłosujesz na niego za

Gość gość
po to, żeby pokazać swoje zdanie, że głosujesz, interesujesz się tym państwem, ale nie popierasz żadnego z kandydatów. nie idąc na wybory pokazujesz tylko, że jesteś niedojrzałym dupkiem x a jak idziesz na wybory sie pokazać że głosujesz oddajac pusty głos to jesteś dojrzały?:D ja głosowałam i teraz też ide głosować na mniejsze zło

Gościu z 9:00; Nie było, nie ma i nie będzie takiej władzy, która wszystkim dogodzi. Akurat moja córka idzie do szkoły jako sześciolatek i nie widzę w tym dramatu. Skoro potrafi świetnie obsługiwać smartfony, tablety, laptopa to ma się nie uczyć? Nie korzystać z energii? A do tego dziwnym trafem, pod projektem referendum, złożonym w Sejmie, znalazł się mój podpis i mój pesel, a nigdzie się nie podpisywałem. JOWy to nieporozumienie o czym pokazują wybory na wyspach. Ale niech będą. Mam taką gwarancję że partie Kukizów, Kooriwnów i innych tanich demagogów nigdy nie wejdą do sejmu. Polacy pobierają renty z innych państw za szkody wyrządzone im od innych w czasie IIWŚ, to skoro komuś się należy, to ma nie dostawać? Pomoc Ukrainie, to pomoc międzynarodowa. Tak, zagłosuję na Bronisława, płytka demagogia mnie nie bawi a obietnice polityczne już dawno mnie nie kręcą. Akurat dla mnie, w ostatnich latach jest spokojnie, a to dla mnie jest najważniejsze.

Gość gość
JOWy to nieporozumienie o czym pokazują wybory na wyspach. x Porównanie nietrafione. Największe partie w polsce działają wyłącznie na szkodę obywateli a największe partie na wyspach zapewniają obywatelom dostatek i stabilność. To dlatego jowy u nich preferują największe partie i dlatego jowy u nas największe partie wykluczyłyby definitywnie. Doszukałeś się analogii tam gdzie są przeciwieństwa.

Gość gość
*Miałem na myśli to że u nas jowy wykluczyłyby największych złodziei a nie partie. Partie mogłyby się dzięki temu rozpaść bo w końcu dzięki liderom/największym złodziejom istnieją a ci straciliby znaczenie ponieważ wyborcy omijaliby ich jak śmierdzące g****o.

Tak i jak policzysz głosy, to te największe partie brytyjskie nie wygrywają wyborów. Więc nie jest to tak kolorowe. Brytyjczycy mają dostatek nie działaniem samych partii ale przede wszystkim podejściem obywateli do swojego państwa. Policz Brytyjczyków którzy uciekają od podatków ( życie na najniższym progu jest uważane za totalne ubóstwo i absolutnie nie przystoi w Wielkiej Brytanii ), którzy korzystają z zasiłków, i porównaj procentowo tę liczbę dla Polaków. Nie porównuj kwot wolnych od podatków, bo Brytyjczycy nie mają tyle ulg ile posiadają Polacy. Mógłbym tak długo. Znam tę sytuację od podszewki, od kogos kto się na wyspach urodził a nie od polaków, którzy zmieniają nazwiska po dwóch latach emigracji.

Gość gość
Zrozum człowieku że porównując polaka do angola też robisz błąd. Polak jest zły a angol fajny. Tylko że polak o przeżycie miesiąca musi z polską walczyć na kły i pazury a angolowi anglia stwarza możliwości uczciwie pracować uczciwie zarabiać pomimo tego że uczciwie podatki płaci!!! Dociera do ciebie że porównywać to możesz co najwyżej angola z polakiem który do anglii się przeprowadził na stałe i tam żyje? A jeszcze lepiej jego dorosłe i samodzielne dzieci bo one dopiero byłyby odpowiednią grupą porównawczą. Zaraz porównasz słońce z ziemią i stwierdzić że ze słońcem jest coś nie tak bo nie ma tam inteligentnego życia. Jak do ciebie gadać?!

Gość gość
Do 10:39 Zgłoszenia o falszowaniu wyników już są.Tylko co z tego?W poprzednich wyborach był okręg w którym 60 % głosów było nieważnych a reszta oddana na PSL.I co? Zgłoszenie było a teraz komisja w takim samym składzie.

Gość gość
Komorowski zatriumfuje w Koscierzynie Koźlu :-) i na terenach popowodziowych które mial przyjemność zwiedzać będąc pod ogromnym wrażeniem :-):-):-)