Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w szoku, że aż tyle lemingów głosuje na Komoruskie zero

Polecane posty

Gość gość

Pełna mobilizacja w 2 turze i niszczymy tę lewacką klikę :).

Gość gość
mam nadzieję, że kupiłeś już klęcznik i gustowny beret z moheru, bo jak Duda wygra, to w każdym domostwie zamontują głośnik z Radiem BezRyja 24/7

Gość gość
A niby czemu ?

Gość gość
Kukiz jest również Katolikiem, co podkreślał wiele razy :).

Gość gość
Katolikiem ale nie katolem

Gość gość
Komorowski też kleczy w kościele a nawet śpi

Kukiz to katol a nie katolik. A do tego gośc, który nie widzi że jego propozycje nie są dobre. Można pomyśleć nad ograniczeniem finansowania partii politycznych, ale nie chciałbym aby najbogatsi kupowali ustawy. A do tego zapewne dojdzie kiedy partie będą szukały środków na działalność. Nie ma nic za darmo. I tyle. I nie obrażaj wyborców Pana Prezydenta.

Gość gość
A wyborcy komora widać, że opętani nienawiścią, więc duda dokona egzorcyzmów na nich :).

Bez przesady z tą nienawiścią, można zacytować kto i jak się do kogo odnosi. Ale o klasie się nie dyskutuje, ją się posiada.

Gość gość
Dlaczego Polacy mieszkający na stałe w innych krajach wybierają mi prezydenta?

Gość gość
bo maja prawa wyborcze durniu jak i ty.

A nie powinni. Mało kto wie, że aby zagłosować na Prezydenta USA, w okresie dwóch lat poprzedzających dzień wyborów, musisz płacić podatki w USA nieprzerwanie przez okres 9 miesięcy. Zasada demokracji USA jest prosta - nie płacisz podatków na swój kraj - masz ograniczone prawa obywatelskie. Jesteś obywatelem, rząd tobie pomoże w sytuacji kryzysowej, ale nie możesz decydować o losie tych, którzy są lojalni płacąc podatki. Ciekawe, jaki byłby wynik wyborów, gdyby tak zmienić prawo. Ja jestem za. chcesz decydować ? To mieszkaj i pracuj dla ojczyzny.

Gość gość
Tez jestem w szoku że głosują na niego za: 1) Podwyższenie wieku emerytalnego i wyrzucenie milionów podpisów obywateli do kosza 2) Wysłanie 6-latków do szkół i wyrzucenie do kosza podpisów rodziców temu przeciwnych 3) brak reakcji na zebrane podpisy w sprawie JOW-ów 4) przyznanie rent obywatelom obcego państwa za zbrodnie w czasie II-wojny światowej 5) wtrącanie się w sprawy Ukrainy i wciąganie Polski w konflikt :O