Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Perfumy dla niego

Polecane posty

Gość gość

Hej,mój facet ma za niecały miesiąc 25-te urodziny.Długo myślałam nad prezentem dla niego i na razie wymyśliłam perfumy,nad resztą jeszcze pomyślę.Zawsze używał Diora - fahrenheit ale pomyślałam że czas coś zmienić w jego upodobaniach i postawiłam na Hugo Boss Dark Blue??Ktoś z Was miał styczność z tymi zapachami?Boje sie że Dark Blue nie przypadnie mu do gustu chociaż jak dla mnie są super

Gość gość
G****o w papierku mu daj nie jest tego wart żeby mu co kolwiek kupować ty mu kupisz a on ci fige da na urodziny ze tobie jeszcze chce się na niego kase wydawać.

Gość gość
mojemu sie podobal Hugo boss energise natomiast nie przypadl mu to gustu Hugo XY

Gość gość
Od kilku lat co rok dostaje od Niego coś niesamowitego na urodziny. I uwierz,że jest wart :)

Gość gość
Nie wiem jak te czerwone Bossa ale te niebieskie,które kupiłam są dość wyraziste na początku.Mogą drażnić ale po chwili na skórze pachną przepięknie i mega seksownie.Mam nadzieję,że się spodobają

Gość gość
Dark Blue nie znam, ale mojemu facetowi bardzo podoba się Hugo Boss szary, a właściwie jego zamiennik z Paris Avenue. Tam nazywa się Doos Grey. Pachnie bardzo męsko, przynajmniej moim zdaniem, i długo się utrzymuje. Na pewno jest zdecydowanie tańszy niż oryginał, ale różnica jest minimalna, największa w opakowaniu ;) Możesz zamówić na próbę, 3 różne zapachy wyjdą Ci pewnie taniej niż jeden w Sephorze :P

Gość gość
perfumy i wody toaletowe każdy powinien sobie sam dobierać, to co jednemu pachnie może śmierdzieć innym... nie wiem skąd ta mania właśnie na pachnidła w ramach urodzin i innych okazji, ja już odsprzedałam kilkadziesiąt takich nietrafionych prezentów... ble.