Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siema kobiety, jak tam idzie lecenie na tępych przystojniakó i wmawianie społecz

Polecane posty

Gość gość

eństwu, że dla was wygląd to nie wszystko i liczy się intelekt, bo jesteście uduchowionymi istotami?

Gość gość
Nikt tak nie wmawia, lecimy na ciacha, w wyjątkowych sytuacjach jak facet się nachodzi, nastara a przystojniacy nas nie chcą to godzimy się na normalnego lub brzydkiego.

Kto leci na tępych, ten leci na tępych. Na szczęście są jeszcze przystojni i inteligentni na tym świecie.

Gość gość
Witam wszystkich. Mam na imię Kasia i mam 28 lat. Jeszcze rok temu ważyłam ponad 90 kilo przy wzroście 170. Tak wiem byłam grubasem Smile Jednak wyjechałam do Anglii i tam poznałam fajnego faceta ale wstydziłam się z nim iść do łóżka choć on chciał. Spotykaliśmy się już dość długo i on cały czas naciskał a ja cały czas zwlekałam. Chciałam szybko schudnąć. Poprosiłam koleżankę o pomoc. Poleciła Mi African Mango. Naturalny Suplement diety który wtedy robił furorę w Anglii. W dwa tygodnie schudłam 5 kilo. NIby nic ale przy mojej wadze zawsze coś Smile Po 3 miesiącach byłam o ponad 15 kilo szczuplejsza i dużo bardziej szczęśliwsza gdyż nie tylko nie wstydziłam się iść do łóżka z facetem ale jeszcze mogłam mieć prawie każdego. Każdej dziewczynie polecam African Mango. Zresztą Same Sprawdźcie Smile http://nplink.net/BOxuJOW8