Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tripp

Zgoda rodziców jest ważna czy nieważna

Polecane posty

Gość Tripp

Cześć ! co sądzicie o takiej sytuacji. Mam dziewczynę, z którą jestem już pół roku. I teraz tak chciałbym ją trzymać za rekę, przytulić, pocałować, ale aby to zrobić, najpierw muszę się chyba zapytać jej rodziców, o to czy mogę robić wobec ich córki takie rzeczy. Rodzice mojej dziewczyny są naprawde bardzo mili i uprzejmi, poubiłem ich i oni mnie również, ponadto bardzo chętnie mnie do siebie zapraszają. I myślę,że jak bym im o tym powiedział,to by było ok. Nie chcę ich potem wkurzyć,że zrobiłem coś takiego (pocałowałem, przytuliłem, trzymałem za rękę ich córkę) bez ich wiedzy.

Gość gość
I bardzo dobrze myślisz. Jeśli nie chcesz zadrzeć i zepsuć pozytywnych stosunków z rodzicami swojej dziewczyny to lepiej im o tym co zamierzasz uczynić powiedz. Oni na pewno się ucieszą, że jesteś lojalny i zyskasz w ich oczach dużo.

Gość gość
Pewnie,że ważna a co myslałeś,że tak sobie można pocałować i przytulić dziewczynę , bez wiedzy i zgody jej rodziców - nie ma takiej opcji. Oni to muszą wiedzieć,co Ty chcesz jej zrobić. Powiedz im o tym lepiej i bedzie luz. A jak się nie zgodzą, to daruj sobie wszystko i szukaj innej dziewczyny.

Gość Mirindala
Najlepiej będzie jak powiesz, bo jak kiedys będą Twoimi tesciami, to lepiej byc z nimi sczerymi od początku.

Gość gość
Wiadome jest to,że lepiej powiedzieć, ja gdybym był rodzicem, to na pewno bym nie pozwolił na to, aby jakiś gość całował moją córkę, bez mojej wiedzy i zgody, nawet jak by była pełnoletnia.

Gość Mireksos
Tripp ja uważam,że nie musisz pytać się Rodziców Twojej dziewczyny o zgodę, czy mozesz ją pocałować, czy wziąć za ręke , przytulić itd. Jeśli się spytasz, to się tylko ośmieszysz i zostaniesz uznany za ciapę życiową. Wyjdzie to śmiesznie i zabawnie wobec rodziców i im da podwód do śmiechu. Ile Ty i Twoja dziewczyna macie lat ? bo tego nie napisałeś, wnioskuję,że chyba jestes dorosły.

Gość Tripp do Mireksos
Ja mam 27 lat, a moja dziewczyna 24.

Gość gość
Dobre prowo, 9/10 :D

Gość gość
Dobrze, że to prowo, bo inaczej żal byłoby mi dziewczyny, której facet nie umie traktować podmiotowo.