Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dentysta spiertolił wam kiedyś zęby?

Polecane posty

Gość gość

ja im częściej chodze do dentystów tym bardziej są poobijane i w nienaturalnym kształcie, płakać mi sie chce :(

Gość gość
dentysta bez mojej wiedzy chciał mi wizualnie wyprostować lekko skrzywiony ząb i teraz wygląda jak łopata, a tam nie chce mi sie nawet gadać nic tylko niech pozdychają na raka :(

Gość gość
idź do sądu i żądaj odszkodowania można zrobić tylko pewnie licówki

Gość gość
wrzuć fote kiełków

Możliwe, że dzięki specyfikom ludzie mają coraz zdrowsze zęby a lekarze coraz mniej klientów.

nie, tylko w dzieciństwie mi rozwiercili zdrowego mleczaka i zaplombowali nie oczyściwszy:-p gazy się zebrały ból jak jasny s*******n, na szczeście szybko mnie uratowano, mam nadzieję, że ta kobieta czy kto to był już nie pracuje.

Gość gość
będe walczyła o te zęby i pojde do ostatniego dentysty, podobno dobrego który wiele lat robi w tym fachu, ogólnie nie polecam wam chodzenia do dentystów, chodzcie ale od wielkiego dzwonu jak chcecie mieć zęby swoje nie protezy

Gość gość
mi po wstawieniu koronki ktora nie do konca pasowala zaczela szlifowac zdrowego zeba żeby sie wpasowala a ak poza tym nie

Gość gość
od wierteł, miałam małą dziurke a teraz mam szpare, omijajcie tych pedałów z daleka

Gość gość
Nie zębów akurat nie...

Gość gość
pieniądze tylko umieją brać żeby kasa sie zgadzała a jak ząb pęknie to uj więc kasiory

brokeninside87 dziś od czego poobijane? x Mam wrażenie, ze przy ostatnim plombowaniu dentystka uszkodziła mi ząb obok. Przy znieczuleniu nic nie czujesz, a oni machają tym sprzętem jak małpy brzytwą.

Gość gość
bo oni tak własnie robią, leczą jednego zęba a drugiego dostajesz w gratisie :D

gość dziś bo oni tak własnie robią, leczą jednego zęba a drugiego dostajesz w gratisie smiech.gif x Tak, i biznes się kręci.

Gość gość
chyba nie ale zgodze,sie z opinia,ze pojdziesz z 1 ubytkiem,a okaze sie,ze masz 3... za mlodu mialam co rusz zeby do naprawy,az ktoregos dnia zmienilam dentyste i okazalo sie,ze nagle magicznym dotknieciem lustereczka zabki sa zdrowe. Dziwne,nie? teraz chodze sporadycznie i jest ok

Gość Deviant
Mnie sk***esyn rzekomo stomatolog załatwił tak, że z małą dziurą poszedłem, a wróciłem z jak się później okazało niedoczyszczonym i zaplombowanym zębem co poskutkowało zapaleniem okostnej. Kto miał ten ból, ten wie, że jest nie do zniesienia. A najlepsze, że ponad tydzień z tym bólem chodziłem, bo moja matka na to: eee synu, też zawsze po wierceniu miałam ból i przechodziło. Dobrze jakby ten sk***ysy już dawno zdechł, bo szkodnik. Zresztą prawie każda wizyta u dentysty, to na debili trafiam. Wyjątkowo mam uraz do tej grupy i obrzydzenie.🖐️Sorry, ale bez bluzgów nie da się.:P Heja Brok🖐️ Hej Xen🖐️ Na jakim temacie się spotkaliśmy:D

Gość gość
widze że jest nas więcej :D

Gość gość
Moj nie powiedzial mi ze mam 3ke mleczna.. mam 23 lata i sztuczny zab ze wzgledu na to ze mi mleczna 3ka wypadla... a stala jest pomiedzy 4a5

Najgorsze w tym wszystkim jest to, że takie plombowanie to mógłby robić każdy z odrobiną rozumu i zdolności manualnych. To nie, nie wolno, trzeba papierki mieć, tyle że co z tych papierków jak nie masz gwarancji, że nie spartoli? Nic. W rzeczywistości, jest to sztuczne chronienie rynku. Czyli sprzyjające cwaniaczeniu. A takiemu stomatologowi co spieprzył nic nie można, jak już dostał papierek, to może i co dugiemu pacjentowi psuć bezkarnie. A przy uwolnieniu zawodów, taki matoł naturalnie wyleciałby z rynku, bo zostaliby w znacznej części najlepsi, czyli tacy co robią najtaniej ale i jakość usługi najwyższa. Zresztą tyczy się to każdego zawodu uprzywilejowanego. Ale i tak mało kto to zrozumie, pewnie.:P

Deviant dziś Mnie sk***esyn rzekomo stomatolog załatwił tak, że z małą dziurą poszedłem, a wróciłem z jak się później okazało niedoczyszczonym i zaplombowanym zębem co poskutkowało zapaleniem okostnej. Kto miał ten ból, ten wie, że jest nie do zniesienia. A najlepsze, że ponad tydzień z tym bólem chodziłem, bo moja matka na to: eee synu, też zawsze po wierceniu miałam ból i przechodziło. Dobrze jakby ten sk***ysy już dawno zdechł, bo szkodnik. Zresztą prawie każda wizyta u dentysty, to na debili trafiam. Wyjątkowo mam uraz do tej grupy i obrzydzenie.lapka.gif Sorry, ale bez bluzgów nie da się.jezyk.gif Heja Broklapka.gif Hej Xenlapka.gif Na jakim temacie się spotkaliśmysmiech.gif x Cześć:), no kilka było, np: Purple rain.

Aaa, ;). Zaćmienie umysłowe mnie dopadło:D.

Nie o pisownię chodzi, a fakt że nie zadałeś pytania na jakich tematach rozmawialiśmy:)

Gość gość
ja przez tych cweli mam popękane szkliwo a miałam normalne zdrowe, co mam teraz zrobić?

gość dziś ja przez tych cweli mam popękane szkliwo a miałam normalne zdrowe, co mam teraz zrobić? x Kup elmex żel, może pomoże. Ja używam, szału nie ma.

Xen, wiem o co chodziło, po prostu zaśpiewałem, dla Ciebie, ale jak widać nie wyszło. Sorryprzepraszam. Już nie ryczę lepiej, znaczy śpiewam, zamykam się w sobie.😭 A w głębi duszy...little red corveeeete:P X Gość, siekierą odrąb stomatologowi co chcesz: rękę, głowę. Chyba że się brzydzisz, to ja mogę. Nie ma problemu.

Deviant dziś Xen, wiem o co chodziło, po prostu zaśpiewałem, dla Ciebie, ale jak widać nie wyszło. Sorryprzepraszam. Już nie ryczę lepiej, znaczy śpiewam, zamykam się w sobie.beksa.gif A w głębi duszy...little red corveeeetejezyk.gif x Nie no to masz talent. Nie wiedziałam, że właśnie śpiewasz:).

Gość gość
Deviant podam Ci adres

Osz Ty:D to z czym pomyliłaś mój śpief, Xen?:D Mam talent do imitowania odgłosów koparki wydobywającej błoto na placu pod budowę biurowca. Z tym pomyliłaś, bo jak tak, to rzeczywiście, uwierzę w ten talent. :P