Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość klix

brak miesiączki, ból podbrzusza, wykluczenie ciąży

Polecane posty

Gość klix

Witam. Nigdy nie brałam tabletek antykoncepcyjnych, nie uprawiałam seksu, ani nie miałam żadnych problemów ze sprawami intymnymi (jedynie nieregularny okres, który czasami występował regularnie, a czasem z dużym opóźnieniem). Ostatni normalny okres miałam w lutym, dzień po okresie uprawiałam z chłopakiem peeting. Od lutego nie mam normalnego okresu, chociaż na koniec marca/początek kwietnia jakiś był, ale nie taki jak zawsze (stwierdziłam, że to przez ćwiczenia i za dużo witaminy C). Do tej pory normalny okres nie nastąpił, od dwóch tygodni męczy mnie ból podbrzusza, a od kilku dni żółtawy śluz i wrażenie napuchniętego podbrzusza od wczoraj. Dodam, że zaczęłam intensywniejsze ćwiczenia, brałam antybiotyk kilka dni i kilka dni miałam duużo stresu. Czy to mogą być oznaki jakiś problemów z jajnikami? Ciążę wykluczam.. Mam zamiar wybrać się do ginekologa, ale dopiero w następnym tygodniu, a jestem już tak zmęczona myśleniem o tym, że liczę, że napiszecie mi co to może być.. bo może któraś z Was tak miała. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Przeglądając inne tematy wpadłam na grzybice pochwy, i tak sobie myślałam o tym, i może to właśnie przez tą grzybice? od czasu do czasu odczuwałam pieczenie podczas oddawania moczu, a także swędzenie i pieczenie tak po prostu. Oraz zapach tej wydzieliny od jakiegoś czasu jest inny niż zawsze miałam. Proszę o pomoc. Pozdrawiam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować