Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolejny chłopak mnie olał bo jestem za wysoka

Polecane posty

Gość gość

jaka ja muszę byc odpychającą, że nie jestem wstanie podobać sie komu kol-wiek. Niby chłopak powiedział żebym napisała to sie umówimy na spotkanie, to znaczy On sie odpisuje, ale minął tydzień i w żaden sposób nie szukał kontaktu. Koleżanki stwierdziły że może jest nie śmiały(na randce sie denerwował) ale jak chłopakowi zależy to jaki by nie był to by cos napisał. Wygłupiłam sie i do Niego napisałam, i zero odpowiedzi. Po prostu mogłam zgadnąć że ta cisza ma podtekst ,,nic z tego nie będzie''. jest mi cholernie ciężko, wszystkie dziewczyny maja mega wsparcie w chłopakach a ja jestem mega samotna i to podcina mi skrzydłą całkowicie. dałabym wiele swoje chłopakowi ale nikt nie chce mi dać szansy. I naprawdę nie jestem brzydka po prostu za wysoka i to ich chyba przeraża

Gość gość
180 cm

Gość gość
Ja jestem od Ciebie trochę niższy, ale bardzo lubię wysokie kobiety. Nie lubią ich jedynie faceci mało pewni siebie, tak myślę.

Gość gość
Ja mam 178 cm i nigdy mnie zaden 'nie splawil' ;) wrecz przeciwnie - to zawsze ja moglam przebierac, nigdy nie mialam kompleksow z powodu wzrostu.. Fakt, ze bedac wysoka musisz byc raczej szczupla - z kilkoma kg nadwagi wygladamy niestety poteznie. Jezeli jestes zgrabna to szukalabym problemu gdzie indziej.