Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasi faceci kupuja wam ciuchy ?

Polecane posty

Gość gość

zalozmyu masz 23 lata, studiujesz jeszcze, twoj facet ma 27, jest informartykiem, dobrze zarabia w takim zwiazku raczej facet bedzie wydawal kilkaset zlotych miesiecznie na ciuchy dla swojej dziewczyny, czy raczej nie

Gość gość
chyba bym ze wstydu umarła :o jak miałam 19 lat spotykałam się z facetem 28 i on raz kupił mi bluzkę, która wpadła mi w oko a akurat nie miałam kasy. Oddałam mu jak najszybciej kasę i prosiłam żeby więcej nie robił takich prezentów, bo głupio się czuję :o dostałam jeszcze bluzę i bieliznę na prezent, ale to coś innego bo sama też na prezent kupowałam facetom ubrania. Nie wyobrażam sobie, żeby partner mnie ubierał :o

Gość gość
A ty co sponsora szukasz??

Gość gość
Jak wyżej. Ciuchy to tylko mama mi kupuje na święta czasem, facet to nie sponsor trzeba mieć trochę godności i honoru. Książki, kwiaty, słodycze, a jak jest jakaś okazja, np perfumy,biżuteria ja mojemu kupiłam na Wielkanoc fajne perfumy jako króliczek a on mi kupił bronzoletke, bardzo fajną. Ale ciuchy to przesada. Chybaze jesteście razem już tak długo, że jak przychodzą urodziny traktujecie się jak rodzina i wtedy skarpety i majciochy :-)

Gość gość
Mamy po 28 i 31 lat. Facet mi nic nie kupuje. No chyba ze prezent na urodziny czy gwiazdkę. Dzielimy się kosztami podróży po równo.