Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sonda. Mamy karmiace piersia, ile z Was spi z mezem?

Polecane posty

Gość gość

A ktore spia z dzieckiem, a maz w drugim pokoju...? Piszcie szczerze, wszak anonimowo.

Gość gość
ja spie z mezem,karmie w nocy dziecko i odkładam do łóżeczka:)

Gość gość
Ja z mezem

Gość gość
ja juz nie karmie ale karmilam dwoje ok roku kazde i zawsze spalismy razem, tzn ja i maz

Gość gość
teraz wszystkie beda pisac, ze spia ze swoimi partnerami, a dziecko w swoim lozku/ pokoju;) tymczasem o 90% znajomych- swiezo upieczonych matek zaobserwowalam dziwny trend spania i karmienia dziecka w lozku malzenskim, podczas gdy ojciec dziecka zostaje wyeksmitowany (albo sam tam ucieka - zeby uniknac opieki nad dzieckiem w nocy i sie wyspac) do drugiego pokoju...

Gość gość
Dziecko ma 10tyg. Od 2 tyg spi samo w lozeczku. Wczesniej z nami. Pierwsze dziecko- nie wiedzielismy co i jak,karmienie piersia,czesto sie budzilo,dla wygody spalismy we troje. Teraz budzi sie troche rzadziej,lozeczko stoi w sypialni. W osobnym pokoju maz spal tylko jak byl przeziebiony.

Gość gość
jak pisałam w czesniej,to spie z męzem,nie popieram spania z dziecmi,moja kolezanka wywaliła meza i on spał w salonie a ona z córa razem a potem sie żaliła ze jet zle miedzy nimi.

Gość gość
Nie wyobrażam sobie nie spać z mężem :) kamie teraz 2 dziecko. Mamy dużą sypialnie, łóżeczko malucha stoi przy naszym. Nawet nie musze wstawac z łóżka jak biore malucha.

Gość gość
Ja nie śpię ani z mężem ani z dzieckiem. Mąż pracuje na nocne zmiany a dziecko śpi w lozeczku

Gość gość
Ja juz nie kp ale od początku synek spał w swoim łóżeczku. Takie założenie było od początku i tylko 2 pierwsze noce w domu wzięłam go do nas do łóżka, zamierzałam odłożyć ale zasnęłam. Obudzilismy się w strachu, czy nic mu nie jest, czy żyje! Spał w najlepsze. Po tych dwóch nocach nauczyłam się wstawać i karmić na fotelu obok łóżeczka. Zaraz zostanę nazwana wyrodna matka, ale uwielbiam spać z mężem, przytulac się, to taki czas tylko dla nas. Synek ma mnie cały dzień, pprzytulam go i całuj***ardzo często, często też lezymy na łóżku, on się świetnie bawi, ale nawet nie chce tam spać.

Gość gość
Śpię z mężem. Córka 12 msc do ok 1-2 w nocy śpi w łóżeczku a po pierwszej pobudce ląduje w naszym łóżku i śpimy do rana wszyscy razem.

Gość kajaj
Córeczka ma 9,5 m-ca, śpi z nami w łóżku, pomiędzy mną a mężem. Z synkiem było identycznie. Kiedy przestałam karmić, około 13 m-ca synek wylądował w swoim łóżeczku bez problemu.

Gość gość
Nasz śpi z nami w środku, ale ma swoje łóżeczko w razie potrzeby ;)

Gość gość
Wdlspolzyjecie w ogole z mezem?

Gość gość
Synek po kapieli spi w lozeczku tak do 2, wtedy ma pierwsza pobudke i juz spi z nami do rana, mamy duże lozko, zawsze spimy we 3

Gość gość
Tak wspolzyje z mężem, tak jak pisalam synek spi do 2 w swoim lozeczku, usypia o 19, wiec mamy sporo czasu ;)

Gość gość
Śpimy w trójkę już 1,5 roku. Seks uprawiamy w łóżku w drugim pokoju.

Gość wifigdańsk
" gość dziś Nie wyobrażam sobie nie spać z mężem usmiech.gif kamie teraz 2 dziecko. Mamy dużą sypialnie, łóżeczko malucha stoi przy naszym. Nawet nie musze wstawac z łóżka jak biore malucha. " ale jak to nie wstajesz z łózka a bierzerz malucha? ale lozeczko ma szczebelki no...jakos nie moge sobie tego wyobrazic jak tego dokonujesz

Gość gość
zdjęła przednią "ścianę"

Gość wifigdańsk
no moze i tak. ja mialam łózeczko drewniane ze szczebelkami i tak sobie skojarzyłam ze raczej takie łozeczka dla niemowlakow sa,wiec musialaby wyciagac wszystkie szczebelki ktore sa na stałe,wlasciwie nie spotkalam się z łozeczkami dla niemowlat ze scianami. oczywiscie to takie trochę "zboczenie " z tematu ale jak to przeczytalam to az sie lekko odchylilam ze zdziwienia;) jak mozna brac dziecko z łozeczka niewstawając samej z łozka. ale moze byc i tak ze łozeczko jest kontynuacją łóża malzenskiego;)

Gość gość
Przecież krowy mają wieeeeeelkieee wymiona

Gość gość
Ja spałam z mężem a dziecko z nami w pokoju w łóżeczku, od urodzenia do 13 miesięcy. tak wyszło ze długo pokoju wlasnego nie miało, dopiero potem się przeprowadziliśmy. na karmienie bralam dziecko do łózka i odkładałam potem do łóżeczka. pierwszy raz spało z nami całą noc jak miało ze 2 lata i było chore, wtedy mąż w polowie nocy poszedł na kanapę w salonie bo było nam ciasno. moja koleżanka karmiła piersią ponad rok i dopiero wtedy mąż wrócił do sypialni ... nie wiem jak ich seks wyglądał. moj seks gdy dziecko było małe, w jednej sypialni z nami? po cichutku, tak z 4-5 razy w miesiącu.