Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość steskniona za R

tesknie za mężem będzie dopiero w poniedzialek

Polecane posty

Gość steskniona za R

Pojechał do moich rodziców,w sprawie rodzinnej.Wróci dopiero e poniedziałek.A ja tesknie za nim jakbym miała 17lat...

Gość gość
tyle wolnosci, weekend wolny, na co czekasz. wyskocz gdzies, on sie o niczym nie dowie. Tesknote trzeba zabijac w zarodku, a facetow jest tyle, ze hej

Gość gość
Piękna sprawa....

Gość gość
Czekaj na niego, nigdzie nie idź ani nie puszczaj się jak sugeruje jeden z odpowiadających...

Gość gość
Oczywiście ze nigdzie nie pójdę,chyba gościa pogielo. Po prostu tesknie,dzieci tez:(

Gość gość
on (a to na pewno on, bo tylko faceci o tym mowia) ma racje, pewnie jestescie juz tyle lat razem. Czasami fajnie jest miec taka odskocznie. powiedz mi dlaczego by nie zrobic czegos takiego. To bardzo ozywia uczucie do faceta. To tylko raz

Gość gość
A gdzie czas na miłość,tęsknotę,wierność? Życie nie polega na zabawie i zaliczaniu kolesiow.fuj

Gość gość
zgadzam sie, nie polega na tym. ale od czego sa przyjaciele? no przeciez nie od zwierzania sie, nie mamy po 20 lat! czasami trzeba zadbac o swoje uczucia, a maz nie uswiadomi mi tak bardzo, ze jestem kobieta jak nowa przygoda z przyjacielem

Gość gość
Jesteśmy ze sobą 3,5r. Nie nudzimy się ze sobs,zalujemy ze się wczesniej nie poznalismy.Jesteśmy dla siebie przeznaczeni... I tesknie. On tez...

Gość gość
To idź z tym przyjacielem od razu w krzaki. Bezwartościowe .

Gość gość
faceci robia tak samo, to nie jest nic nowego. tylko, ze oni z d******** a nie z przyjaciolkami. 3,5 roku to malo.. my mamy 12 lat stazu malzenskiego. Czyli mozna by rzec, ze mowimy o dwoch roznych rzeczach

Gość gość
właśnie. faceci ciągle penetrują lekko trzymające się ździry. a jak my im zapłacimy tym samym to od razu jesteśmy dzivvkami.

Gość natura nie kłamie
on puka panny w agencjach na wyjeździe a ty daj dusko sąsiadowi. myślisz że jest wierny? Mylisz się, on dyma co popadnie. Spytaj go prosto w oczy jak wróci ile razy cię zdradził, na pewno sie speszy i ucieknie wzrokiem. Nie bądź naiwna, każdy facet zdradza, taka to natura faceta.

Gość gość
Zał mi Was ze zyjecie w tak tragicznych związkach,w takim wielkim kłamstwie i oszustwie. Ale każdy ma życie w swoich rekach. Ja i On wybralismy miłość i wierność. Szkoda ze tak malo ludzi myśli normalnie,etycznie,najwazniejsza w życiu jest miłość . Bez tego nie ma nic..

Gość gość
Tak ,mój facet jest mi wierny bo to prawdziwy mężczyzna a nie d**ek. I po żadnych agencjach się nie wloczy.jakie dno. Roztalismy się po raz pierwszy na te kilka dni... Czekalam i liczylam jednaj na wsparcie ale chyba pomylilam fora.