Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrzkrakowa

Dziewczyny pomożecie weekendowo? 40zł?

Polecane posty

Gość Piotrzkrakowa

Cześć dziewczyny! z racji weekendu i braku kasy na niedzielne wyjście piwkowe ze znajomymi, potrzebuję pożyczyć 40zł. Nie jakieś ochlejstwo. Zwykłe 3 piwa wieczorową porą. Jestem niezbyt bogaty, zarabiam 1300. Zawsze przed dwudziestym brakuje mi kasy-tak mi płacą w jednej z krakowskich restauracji (niestety nie rynek-podgórze). Plus napiwki-ale bez szału. Niestety trzeba wynajmować mieszkanie i płacić rachunki. Na przyjemności które są niestety rzadkie ze względu na specyfikę pracy-czasu brak. Nie chcę wyjść na biedaka przed znajomymi, więc może jakoś się dogadamy? zwrot 20.05.powiększony o 10zł, czyli oddaję 50zł z mojego rachunku w mbanku-27 1140 2004 0000 3802 7416 0964 na który chętnie przyjmę te małą wpłatę:) Siłą rzeczy ta z was która będzie tak miła,powinna mieć konto również w mbanku-tak bym mógł skorzystać z tej uprzejmości. Wszystkiego dobrego na weekend:) Dzieki i pozdrawiam. Piotrek

Gość gośćula
dobry typ :) a czemu niestety nie podgórze? czyli co? kazek? rynek, bronowice?

Gość gość
Zaraz ci przeleje bo dla mnie to nie duża suma a ciekawa jestem czy są ludzie uczciwi

Gość gość
Poszło

Gość Piotrekzkrakowa
Hehe. Niestety nie Rynek-tylko Podgórze. Chodzi mi o miejsce pracy. Ogólnie to trzeba będzie szukać czegoś w lepszej lokalizacji. Wiecie, tak zawsze na rozmowie obiecują jakie to będą kokosy, a koniec jest jaki jest. No ale ja wieczny optymista po prostu zmienię pracę. Trochę szkoda marnować młode lata na pracę za półdarmo. Ale poza napiwkami to niestety w okolicach krakowskiego Rynku to sieciówki i nielegal:( słabo coś porządnego znaleźć:/

Gość gośćula
znam to bo na studiach robiłam na czarno w słoneczku (pewno wiesz gdzie) 3 zł/h ale napiwki były super i miałam stały kontakt z angielskim