Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

propaganda pisu na forum jest obrzydliwa. co się tu kůrwa wyprawia??

Polecane posty

Gość gość

propaganda pisu na forum jest obrzydliwa. co się tu kůrwa wyprawia??

za te przeklenstwa pujdziesz do piekła chyba ze pujdziesz do spowiedzi i przeprosisz boga

Gość gość
Jaka propaganda pisu? Ludzie maja dosc zapiertalania za 1500 zl i tyle. Ja jestem po medycynie i pracuje za 1900 i tez mam tego dosc. Jezeli teraz jest mi i tak zle to co mam do stracenia? Zaryzykuje i zaglosuje na pisiora mimo iz to nigdy nie byla moja bajka. Ale moze cos sie ruszy.

Gość gość
Jak się jest debilem to się nie idzie na medycynę. Co ty myślisz ze słuzba zdrowia wiecznie będzie państwowa? Jak jesteś kiepskim lekarzem to prywatnie nie będziesz miał żadnych pacxjentow

Gość gość
ALe ja wlasnie pragne, doslownie PRAGNE zeby sluzba zdrowia byla wreszcie sprywatyzowana. Inaczej zawsze bede pracowac za bulke z maslem i kaza mi sie jeszcze cieszyc ze laskawie moglem dotknac pacjenta "i sie czegos nauczyc"

Gość gość
merkaba idź się pomódl o znajomość ortografii :)

Gość gość
Zagłosuję na Dudę.Komorowski nic nie zrobił a wręcz sprzedał Polskę.Może Duda też nie najlepszy ale lepszy od Komorowskiego.Ten spot dzieci Komorowskiego to jest żenada:-oNo tak jak tatuś na stołku nie zostanie to wiele rzeczy się ukruci.Może Duda wniesie coś nowego,napewno wniesie.Zniesienie wieku emerytalnegona to liczę bardzo.

Gość gość
Nie wiem czy wiesz ale to właśnie przez pis i propagandę pisowska ze prywatyzacja służby zdrowia jest zła jest państwowa. Mohery nigdy nie pozwolą na prywatyzacje. Dlaczego lekarze to takie proste durne cepy?

Gość gość
Trollu, spadaj stąd i tak wygra Duda!!! Zło - PO nie moźe wygrać, miało swój czas i tylko pogrąźyli Polskę. Teraz się obudzili po 8 latach? Skandalem jest, że PO i Komorowski nie mając zielonego pojęcia o potrzebach i troskach narodu, istnieją dla siebie i kolesiów w oderwaniu od rzeczywistego obrazu źycia Polaków PCHAJĄ się na następną kadencję. SKANDAL nad skandale!

/pra/wda w o/czy kol/e co zro/bił pis a platf/orma przez ty/le lat Donald Tusk - Man of the Year 2014