Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość anna karolina

do kobiet próbujących zajść w ciąże

Polecane posty

Gość anna karolina

Hejka! Jakiś czas temu opisywałam swój przypadek korzystania z uroku miłosnego u pewnej starszej Pani. Jak wicie wszystko się udało, mężczyzna do mnie wrócił, jesteśmy razem i planujemy rodzinę smile) Ale nie o tym chciałam... moja siostra od 3 lat próbowała zajść w ciążę. Ma cudownego faceta, świetną pracę, ogólnie nic do szczęścia im nie brakowało oprócz dzidziusia. Próbowali, ale nie wychodziło. Potem szereg badań, kolejne miesiące i nic. Próbowali in vitro. Zaszła w ciążę za którymś razem, ale poroniła sad praktycznie już się poddali. Pomyślałam, że może poszukam jakiejś pomocy, skoro medycyna nie pomaga. Napisałam do mojej wróżki z pytaniem o radę. Ona sprawdziła sytuację i poprosiła, żeby moja siostra do niej napisała. Pani ta zrobiła urok, który miał na celu pomoc w zajściu w ciążę mojej sis. Moja siostra jest w siódmym miesiącu ciąży obecnie! Zaszła naturalnie, 1,5 miesiąca po uroku! Szok! Lekarze nie mogli uwierzyć smile Wszystkie badania ma super, czuej się świetnie, a ich córcia rodzi za 2 miesiace. Jak sobie pomyślę w jakim stanie była moja sis jeszcze jakiś czas temu, jak bardzo nieszczęśliwa i jak jest teraz to nie wierzę smile Ale cieszę się mega patrząc na nich. Pomyślałam, że napiszę tutaj, może ktoś też jest w podobnej sytuacji, bardzo pragnie dziecka, a nie wychodzi. Mogę podać namiar na tę Panią. Mój mail annaa1987@onet.eu Rozumiem, że nie każdy wierzy w takie rzeczy, też byłam bardzo sceptycznie nastawiona. Ale proszę o nie ocenianie osób, które chwytają się każdej możliwości. Dziekuje smile

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować