Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duda zniszczył Komorowskiego

Polecane posty

Gość gość

Bronek kłamie jak z nut.

Gość gość
Prześcigają się w socjalu jak konie wyścigowe. Podatnik płaci.

Gość obiektwyny Europejczyk
Na razie Komorowski rozdaj***aty i to mocno. Duda się jajka i nie wiadomo o czym mówi.

Gość gość
Katolik Komorowski a popiera in vitro.Ale hipokryta.

Gość gość
Komorowski jest żenujący. Przespal 5 lat kadencji. Awantury w tej turze są śmieszne, konkretami Duda wygrał.

Gość gość
a duda co innego robi co innego nadaje siedzi na dwóch etatach

Gość gość
Komorowski jest meski

Gość gość
Komor nagle chce wygrać głosząc, że Duda zmienia poglądy, natomiast Komorowski nie zmienia poglądów i nigdy nie kłamie, No szkoda słów. komorowski chyba ma problemy egzystencjalne, niestety

Gość gość
Komor wraca do Moskwy

Gość gość
Na trzech, jeden w europarlamencie, u Pisu i na uczelni

Gość gość
Chyba widzielismy inna debate albo jestes fanatycznym wyznawca kaczyzmu.

Gość gość
Komorowski strasznie sztuczny.Ciekawe czy miał kartkę :-)

Gość gość
Dudek nie odpowiedzial na żadne pytanie. Fałszywy kmiot. Jeszcze jak zabrakło mocy i argumentów to zaczął się popierać ojcem świętym i rozlana krwią.

po mojemu slaba byla. duda mogl dowalic w sprawie WSI czy mocniej pociagnac zmiany pogladow, karmonatyzacje i inne wymysly np podpisana nowele o mandatach co od jutra wchodzi bo sprzeciw spoleczny wobec niej jest wielki...

Gość gość
Nie mógł niczym dowalic bo ledwo się ruszal

Gość gość
Bronek słabiutko, nerwy puściły, kartka poszła w ****** niewiele pomogła. Duda górą.

Gość gość
Duda to powrót reżimu. Obiecanki cacanki byleby wygrać. Nic z tego nie spełni bo za co? I co mu kto wtedy zrobi? Będzie gorzej bo oni będą powoływać komisje za komisja do badania prac komisji , branie kasy i nic nie robieni a kto się sprzeciwi ten gorzko pożałuje.

nie wiem jak wy ale ja juz jestem zmeczony tymi rzadami i ja chce zmiany. dlaczego interesy lepiej robi mi sie za granica niz w polsce. dlaczego jak wyjezdzam do londynu to fakture moge wystawic na sciereczce w restauracji i tez bedzie wazna. zwolnienia podatkowe na 70k Ł a w polszy polowa zarobkow idzie na te cholerne panstwo. ktos w koncu musi to zmienic a komor napewno tego nie zrobi...

Gość gość
Słaby ten Bronuś, niech już idzie w te lasy upolować jakiegoś zająca bo prezydent z niego marny. Obudził się po 5 latach jak wygodny fotel zaczął się palic. Won szogun!

Gość gość
to Duda się totalnie skompromitował, ma chyba problemy z słuchaniem ze zrozumieniem i dużo nakłamał ludziom podczas kampanii. Komorowski wygrał. Duda chce wprowadzić katotaliban i podwyższyc vat . Moja propozycja zlikwidować podatek dochodowy, ktory ma wydajność 1/3 tzn.1/3 podatku trafia do kasy reszta jest przejadana przez jego obslugie, zamiast tego podwyższyć vat i dzieki temu zmniejszyc szarą strefe, niech płacą wszyscy a nie tylko uczciwi ale mniej . Komorwoski wygra precz z fanatykiem Dudą.

Gość gość
Mam prawko i popieram niech zabierają prawko świrom na drogach, mandaty tez powinny być wysokie. Nauczka będzie za nie przestrzeganie przepisow .

Gość gość
Kłamał, nie odpowiadał na pytania i ogóle pieprzyl od rzeczy. I ciągle - panie prezydencie, panie prezydencie. Cienizna. A przynajmniej naród się dowiedział ze Bronek to spoko facet

Gość gość
Komor już nic nie jest w stanie poprawic, tak jak nic dobrego nie zrobił przez 5 lat. Szturchniety przez doradców cos tam odczyta z kartki, podpisze wszystko co mu podsuną i tak przeczłapał całą kadencje. Nie ma co się łudzić co do niego. Głosuję na Dude, ma potencjał i na pewno nie zaszkodzi tak jak ten zakłamany szubrawiec umaczany WSI-ok.

Gość gość
Głosujcie na kolejne 5 lat rzadów nie robienia niczego. Głosujcie na Bronka. A potem zamknijcie mordy i nie narzekajcie za miesiąc dwa jaka ta polska jest beznadziejna bo sami beznadziejność popieracie. Idioci.

Gość gość
Słaby ten Bronuś, niech już idzie w te lasy upolować jakiegoś zająca bo prezydent z niego marny. Obudził się po 5 latach jak wygodny fotel zaczął się palic. Won szogun!

nie ma szans zeby komor cos zrobil, on nie ma wlasnego zdania. czy duda bedzie lepszy, zobaczymy....

Gość gość
od kiedy Komorowski jest prezydentem, to mi i mojej rodzinie żyje się bardzo dobrze lepiej niz kiedykolwiek, trzeba tylko cos robic a nie tylko wyciagac ręce i narzekac

Gość gość
Glosuje na komora

Gość gość
Komor... górą !!!