Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto lepiej wypadl w debacie?

Polecane posty

Gość gość

?

Gość Martusiaoop
Komorowski, był pewny siebie i stanowczy. Duda z głupim nerwowym uśmiechem

Gość gość
Bronisław to orzeł piastowski, a Andrzej to wróbel bezskrzydły

Gość gość
Komor - błędy merytoryczne np. "kilka dni POTEM", wysławianie się na poziomie gajowego, wieczne zarzucanie kłamstwa i zmiany poglądów drugiego kandydata, ciągłe przerywanie, głupkowate docinki powtarzane w kółko "aż dwa lata? " "ale dwa lata?" "dwa lata? ... pff", agresja, brak konkretnych odpowiedzi na pytania dudy i tym samym zarzucanie dudzie, iż to on nie wypowiada się konkretnie, czytanie z kartki, przytaczanie przemówień dudy wyrwanych z kontekstu, KŁAMSTWA, OCZERNIANIE DUDY w spotach wyborczych. Duda - według mnie wypadł rewelacyjnie, stanowczy, kultura wypowiedzi, wypowiedzi spójne, na poziomie, nie oczernia drugiego kandydata w co drugiej wypowiedzi, NIE PRZERYWA, jedyne co budzi moje wątpliwości to kwestia in vitro, przemówienie końcowe bardzo dobre. x Aczkolwiek nie opierałabym swojego wyboru na jednej debacie.

Gość gość
Moskwa: Homoseksualny happening skończył się zanim się zaczął W centrum Moskwy około 50 homoseksualnych aktywistów próbowało demonstrować pod hasłem „Dnia Walki z Homofobią”. Zgromadzeni aktywiści planowali wypuszczenie w niebo kolorowych balonów. Nie zdążyli ich jednak przygotować, bo przy grupie pojawił się policyjny autobus, a niedoszli demonstracji zostali do niego wpechnięci przez funkcjonariuszy. Na komendę zabrano 17 z nich. Do godziny 19.30 czasu polskiego zwolniono tylko jednego z nich.

Gość gość
Łączymy się w bulu i nadzieji z prześladowanymy pedałyma i lesboma

Gość andżelika 1999
Martusiaoop to alkoholiczka z podstawowym wykształceniem i bandą bękartów :) właśnie przez takich inteligentów w tym kraju jest jak jest

andżelika 1999 ja nie głosuję , koło pępka mi to lata. Co za różnica czy bedzie ten czy ten , obaj dużo mówią , mało zrobiliby. Oceniłam tylko odczucie, jakie miałam po oglądnięciu tej debaty. Nie głosuję bo mnie polityka nie interesuje w ogóle i wychodzę z załozenia ze samo głosowanie tylko dla idei jest błędem (i chyba własnie temu PiS ciągle goni PO-zeby tylko zagłosować), a nie znając mnie nie masz prawa oceniać. Jednakże zatwardziały pisowski czarnogród już tak ma.... pozdrawiam

Gość gość
Komorowski wypadł słabło, ale znacznie lepiej od bardzo słabego Dudy. Niezależnie od moich osobistych sympatii wyglądało to jak starcie zawodowca z amatorem. Zresztą, wcale mnie to nie dziwi. Komorowski wiedział, że przegrywa i że jest to ostatnia szansa na podgonienie rywala. U Dudy dał znać brak doświadczenia (nie zapominajmy, że uda nie jest polityki z I ligi, ba, do rozpoczęcia kampanii wyborczej nie był nawet drugoligowcem).

Gość gość
Duda nie jest politykiem z I ligi* - coś się zżarło

Gość hermionetka
Komor - moim zdaniem beznadziejna zagrywka w ostatniej wypowiedzi (z tym "jeśli chcecie żeby w kraju było tak - glosujcie na niego") To było poniżej pasa i bez klasy, i nie na temat. Ciągle podkreślał swoje doświadczenie w urzędzie , jakby to było takie super ważne. Bleee

Gość gość
Komorowski wypadł lepiej. Na pis będą głosować tylko przygłupy którym nie zależy na Polsce, słyszeliście jak Duda pieprzył o odzyskaniu suwerenności? Niech wystąpią z NATO i ue, to będą mieli suwerenność. Pis skłóci Polskę z każdym, z Unią Europejską, ze wschodem i zachodem, z Rosją, Litwą itd. Czy w y serio tego nie widzicie?

Gość gość
Duda wypadł lepiej bo jest inteligentny a Komorowski wszyscy wiemy

Gość hermionetka
Nie. Ani prezydent ani PiS nie będą mieć władzy absolutnej i nie będą robić rzeczy, za które wiedzą że narażą się na publiczną dezaprobatę.

Gość gość
Duda jest inteligentny? Nie było tego widać plastusiowy uśmiech przyklejony do twarzy, nie odpowiadanie na pytania, podwójna moralność (Jedwabne), po prostu cały pisior. Nie lubię Bronka ale z dwojga złego zagłosuję na niego.

Gość sztab trollowski platformy
dziś cieszy nas to, prezydent Komorowski ma już jednego wyborce :D Dołączajcie się ludzie!!!:D

Gość gość
Nie głosuję bo mnie polityka nie interesuje,jednak wiem,że istnieje zatwardziały pisowski ciemnogród.To jest tak spójne,jak prezydent Komorowski.W debacie: w wypowiedziach doświadczony polityk,w mowie ciała agresywny facet.

Gość gość
Poważna klęska Dudy. Przy Komorowskim był jak uczniak przy dyrektorze szkoły. Komorowski odpowiadał rzeczowo i merytorycznie, Duda się plątał, plótł trzy po trzy, nie odpowiadał na pytania, podpierał się JP2 jakby dla prezydenta Polski miało to jakieś znaczenie, wypadł blado, oszołomsko i bez sensu. Komorowski wyraźnie zwyciężył i pokazał jak powinien wyglądać prawdziwy mąż stanu i prezydent Polski.

dziś a chamów i warchołów juz nie pamietasz?2005 gdyby rydzyk nie poparł pisu to ten by nie wygrał, chociaż czytając ich ówczesne obietnice...

duda smieł sie z kłamst komorowskiego ja terz ledwo wytrzymał zeby sie nie smiac Mówienie o zaletach Komorowskiego to jak mówienie o upale na Antarktydzie

Gość gość
chba zartujecie! Komorowski sie osmieszyl na maksa caly czas czytajac z kartki! Wlasnie obejrzalam debate w internecie. Duda byl kulturalny i poanowany do konca. Wyszlo jakim Komorowski jest prostakiem. Wstyd.

Gość gość
Polski budżet , to kosmiczna czarna dziura. Skąd za tym ,,Komorowski" weźmie pieniądze na owe zadośćuczynienia i na renty dla żydów za holokaust(sic!)? Powiem Wam skąd - SPRZEDA POLSKIE LASY!!! Dlatego walczy o drugą kadencję. Nie będąc pewnym wyników wyborów jesiennych pierwsze co ,,Komorowski" zrobi po wygranych wyborach zmieni tak konstytucję, aby móc sprzedać perłę Korony Najjaśniejszej RP - lasy. Polacy błagam obudźcie się.! ,,Komorowski" kilka dni temu powiedział cyt. : jest się albo politykiem, albo obywatelem. ,,Komorowski" jest tylko POlitykiem. Interesy Polski są mu obce. Sprzeda naszą Ojczyznę za judaszowe srebrniki i za władzę. Służby, w rękach których jest marionetką, już tego dopilnują.

Gość gość
Duda brnął nadal w proste rozwiązania i używał statystyk, o których eksperci nic nie wiedzą. Odwołanie się do rodziców jako źródła wiedzy o polskim górnictwie było żenujące, podobnie jak "państwo Elbanowscy" jako eksperci od oświaty. Każdy, kto zna dobrze sprawę SKOK-ów, musiał zobaczyć człowieka tematem wystraszonego. Bezradność w sprawie in vitro (i okolicach) zmusiła go do niesmacznego przywoływania papieża na jego, A. Dudy, obrońcę. Propozycja pisania apologetycznej historii Polski jest co prawda zgodna z traktowaniem historii jako narzędzia politycznego w jego ugrupowaniu, ale chyba większość została przekonana już, że to, czy jesteśmy narodem dumnym i godnym, zależy właśnie od tego, jak z otwartą przyłbicą radzimy sobie z tymi niechlubnymi kartami naszej historii. Debata ukazała nam kontrkandydata bez werwy i takiego, który wyglądał na co najmniej 10 lat starszego od urzędującego prezydenta.

Gość gość
Komorowski bez karki ? Czy ktoś sobie to wyobraża ? :-):-):-)

Gość gość
mysle sobie ze internet jest kupiony jak nic i siedza tu pacholki komorowskiego. gdzie bym nie pytala nikt nie potrafi mi udzielic odpowiedzii co on dobrego zrobil dla Polski? NIKT! prawda jest taka ze jesli zostanie prezydentem to przez kolejne 5 lat bedzie podpisywal niekorzystne dla Polski ustawy. Wy tutaj o debacie a takie sa fakty! zostalo mu pozamykanie reszty zakladow pracy, sprywatyzowanie lasow, sciaganie z Polakow kasy, nie dziwi was to ze media ciagle faworyzuja po i komorowskiego? ze suflerka komorowskiego pracowala w firmie ktora wygrala przetarg na naprawe tu-154 ? gdzie sa pieniadze z amber gold? co ze skokami? co z pro civili? co z wsi? dlaczego chcecie glosowac na czlowieka ktory na kazdym kroku nas osmiesza swoim glupim zachowaniem? co z jego klamstwami o zgodzie kiedy sam atakuje swojego konkurenta i pis? zreszta klamstwa dotycza wielu innych spraw.