Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowork

Chce wyjsc za maz bo nie chce juz pracowac

Polecane posty

Gość nowork

Mam 29 lat i od kiedy zaczelam studia w tym samym czasie zaczela sie moja przygoda z roznymi pracami... szczerze mowiac mam dosc prac wszelkiej masci...pracowalam w kilku miejscach i wszedzie byl wyzysk, stres, rywalizacja.... ja nie wiem czy jestem taka osoba ale praca nieraz mnie wrecz niszczyla emocjonalnie, po pracy nieraz nie mialam sily na nic, tylko lezalam na kanapie... nie chce zeby tak moje zycie wygladalo chce wyjsc za maz...

Gość gość
mozesz, ale skad pewnosc, ze trafisz na bogatego? To norma ze oboje parntnerow pracuje w dzisiejszych czasach.

Gość nowork
moim plusem jest dobre robienie loda, moj maz bedzie zadowolony

Gość gośćula
i wpadniesz z deszczu pod rynne ,no ale jak sobie chcesz,lepiej mieć swoją kasę.

Gość gość
O, to moja teściowa też uważa, że cyt: 'już się w życiu napracowała'. Przepracowała jakieś osiem lat, a ma skończone 65. I teraz żeruje na nas, stara lewuska, niech ją szlag i was wszystkie leniwe k****iszony :O

Gość gość
Gdzie znajdziesz takiego zacofanego faceta co zechce kurę domową?

Gość nowork
ten wyzej to podszyw no trafilam na przecietnego i mysle ze nie jest zle... wiem ze teraz dwoch pracuje, ale jak pomysle ze mam sie mordowac do prawie konca zycia to mi sie plakac chce ;(

Gość gość
Źle trafiłaś, albo za bardzo wszystko przeżywasz. Ja w ostatniej pracy tylko spinałam się, czy nie popełniam błędów, bo się uczyłam dopiero. No i kasa mała, a tak to luźno było. Przerwa kiedy chcę i ile chcę. We wcześniejszej, to już w ogóle się bawiłam. Norma była wyrobiona, ale ile przegadałam w międzyczasie, to moje. Kilka miesięcy i znałam więcej ludzi na zakładzie niż ci co pracowali półtora roku :D Wesoło bywało czasem.

Gość gość
masz 29 lat i chcesz wyjść za mąż? i to jeszcze za bogatego?! hahahaha POWODZENIA :D!

Gość gość
chcesz być pasożytem społecznym?

Gość gość
ZUS tylko czeka na twoją kase.

Gość nowork
pytasz kto zechce kure domowa???? sory ale wokol mnie jest pelno mezatek co nie pracuja i siedza w domu.... wiec nie wiem o czym mowisz, no chyba ze w pl nie mieszkasz

Gość gość
spoko jak komor wygra to podniesie wiek emerytalny do 75 lat :D

Gość nowork
najlepiej to bym nic nie robila i zerowala na moim facecie, po prostu chce sie dobrze ustawic, chocbym nawet miala sie oddawac mu cala noc :)

Gość prawictwo pospolite 137
a co jeśli trafisz na faceta , który będzie myslała tak samo jak ty ?

Gość gość
ja też jestem zdania, że mężczyzna powinien zarobić na dom żonę i dzieci a kobieta powinna ten dom prowadzić i w tym domu dzieci wychowywać! to teraz są p******e czasy, że feministki mówią, ze powinno być odwrotnie!

Gość gość
dla mnie kobieta pracująca po za domem to jest jakaś abstrakcja! Nie dziwie się, że tyle nowoczesnych super elo sfeminizowanych starych panien się kręci - bo nikt ich nie chce po co mi mentalny drugi facet do związku?

Gość nowork
ludzie czytajcie ze zrozumieniem.... ja mam juz faceta Szczerze mowiac to chcialabym miec swoje pieniadze, ale trafialam na same stresujace prace ktore mnie wykanczaly... ja mam takie myslenie ze jak sie gdzies juz zatrudnie to chce tam posiedziec kilka lat a nie ciagle zmieniac i szukac idealnego miejsca, ale w moim przypadku to zawsze byl mega stress w pracy, a to ze przezywam wszystko to swoja droga

Gość gość
nowork dziś pytasz kto zechce kure domowa???? sory ale wokol mnie jest pelno mezatek co nie pracuja i siedza w domu.... wiec nie wiem o czym mowisz, no chyba ze w pl nie mieszkasz x wokół mnie również same niepracujące mężatki. jedna tylko musiał iść do pracy bo ma męża alkoholika, który nie dość, ze grosze zarabia to jeszcze wszystko przepija, aż jego żona musiała wnieść sprawę o alimenty na dziecko, bo nic ni dawał

Gość gość
Już się zleciały smierdzące pasożyty

Gość gość
13:26 kurde to w ciekawym środowisku się obracasz sami alkoholicy i nieroby :D

Gość gość
bo nikt ich nie chce po co mi mentalny drugi facet do związku? bo ktoś musi zastąpić ciebie w tej roli skoro ty wolisz płakać na kafe jaki to świat zły

Gość gość
do 13 30 za to ty w wielkim miescie gdzie wszyscy sa idealni... hehe ciekawe, popatrz wkolo a nie na czubek swojego nosa

Gość gość
O nie, tutaj te nieroby to są same milionerki i one nie wiedza kto zakłada takie tematy na forum:)

Gość gość
Pitolicie jaki mentalny facet? To dopiero prawdziwa kobieta, ambitna, zaradna, zadbana

Gość gość
ty chyba nie wiesz jaka jest prawdziwa kobieta. bo jak kobieta (fizycznie) zachowuje się jak facet a więc mentalnie jest facetem to pies ją (albo raczej jego - już sam nie wiem)...

Gość realistka 345
A co zamierzasz autorko zrobić jak ten sponsor kopnie cię w zadek, wypadniesz z rynku pracy itd, a jak zamierzasz utrzymać się na starość?

Gość realistka 345
Co to znaczy zachowuje się jak facet?

Gość gość
róbcie sobie co chcecie najwyżej nikt was takich zmaskulnizowanych psychicznie feminazistek nie będzie chciał i będziecie same, w sumie już was nie chcemy ponad 1/3 kobiet w Polsce jest samotna ciekawe dlaczego? hehehe :)

Gość gość
Skoro facetowi państwo konfiskuje 80% zarobków to kobiety sa bez wyjścia i muszą zasuwać jak niewolnice na ZUS.