Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jeśli mam grypę żołądkową, to mogę poprosić o miejsce w autobusie?

Polecane posty

Gość gość

dostałam jakieś 2 dni temu, jeszcze mnie trzyma straszny ból wnętrzności i ogólnie osłabiona jestem, bo nic nie jadłam dzisiaj, bo wczorajszy posiłek zakończył się dramatem :O zastanawiam się czy w takiej sytuacji wypada mi poprosić kogoś o zwolnienie miejsca, bo dzisiaj jak jechałam do pracy, to dosłownie czułam jak żołądek i jelita mi boleśnie podskakiwały w środku kiedy stałam, koszmar

Gość gość
nie pytam zaś bez powodu, do pracy i do domu jadę godzinę i to najczęściej na stojąco, korki i inne cuda :O

Gość gość
up :(

Gość gość
ale po cholere to roznosisz po ludziach i jeszcze do pracy? jesu, w domu z tym siedź!

Gość gość
jeśli zostanę z tym w domu, to stracę pracę :)

Gość gość
jak pójdziesz do pracy to pozarażasz współpracowników i tez się nei będzie nikomu to opłacac

Gość gość
"Proszę pana ,proszę mi ustąpić ,bo sraczkę mam" (połowa autobusu się ewakuuje)

Gość gość
w mojej pracy mogę zarazić jedynie osoby, którym już na tym świecie nic nie przeszkadza i serio nie mogę wziąć zwolnienia. nie o tym zresztą jest temat, a niedługo będę musiała wyjść i ciężko mi sobie wyobrazić podróż z podskakującymi jelitami w środku :O

Gość gość
15:19, no jeżu, chyba oczywiste, że tego tak nie określę :O raczej powiedziałabym, że się źle czuję i tyle

Gość gość
Ja w tamtym tygodniu też zlapalam to cholerstwo i podziwiam cie że jesteś w stanie wstać z łóżka i jeszcze jechać do pracy

Gość gość
głupota

Gość gość
poproś jakiegoś młodego zdrowego człowieka, nie widzę w tym nic dziwnego. Ja kiedyś się bardzo źle czułam i zwyczajnie poprosiłam o ustapienie, bez problemu. Masz zemdleć albo się zesrać na środku? :o mozesz tym ewentualnie zagrozić jak nikt Ci nie ustąpi :D