Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co radzicie parawan zasłona czy drzwi harmonijkowe

Polecane posty

Gość gość

witam! mam pytanie do pan ktore orientują sie w sprawach urządzania pokoju,mianowicie: mam taki bardzo duzy pokoj ktory jest przechodni to znaczy przechodzi sie przez ten pokoj zeby wejsc do innego mniejszego i teraz przyjada do mnie goscie zzagranicy dalsza rodzina a ja wlasnie jetsem w tym duzym pokoju przechodnim i teraz chcę ich zakwaterowac w tym mniejszym pokoju ( to bezdzietne malzenstwo) beda na tydzien i teraz chciałabym jakos się "odgrodzic od nich jak beda przechodzili,w dzien to jeszcze no ale w nocy jak się kuzyna zonie zachce do toalety to tak głupio zeby przechodzila przez moj pokoj a ja spię wiec pomyslalam ze cos tam powiesze albo postawię i taki mały "korytarzyk" stworzę oczywiscie na ten czas tylko jak oni beda bo nie bede budowac sciany specjalnie i teraz co radzicie? czy postawic parawan taki jakis ładny? czy załozyc szyny na suficie i taką grubą kotarę powiesić? czy moze zamontowac jakies mega szerokie drzwi harmonijkowe ale to chyba edzie drogo? tak obstawiam na parawan tylko czy taki parawan jest wytrzymały? czy nie poleci przy byle powiewie przeciagu np? czy one maja jakies zabezpieczenia? a co wy wogole byscie radziły? moze zupełnie inne rozwiązanie?

Gość gość
halo podnosze

Gość gość
pdn

Gość gość
hallo czuy ktos podyskutuje?

Najlepszy będzie parawan drewniany http://www.teak-art.pl/ . Wiele osób wyrabia takie parawany ozdobne ręcznie , osobiście bardzo podobają mi się takie wyroby. Parawan jest dużo trwalszy i solidniejszy niż zasłona czy drzwi harmonijkowe.

Gość gość
wołałabym aluminiowe Monstal robi takie drzwi wiadomo ze tego typu rzeczy potrafia byc zawodne bo maja duzo ruchomych czesci ale Monstal jak u nas robil to jest przez kilka lat juz bardzo dobrze