Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motkamimi

Zostawił mnie w 13 tyg ciąży

Polecane posty

Cześć dziewczyny. No i muszę się wyżalić, bo wstyd przed rodziną i znajomymi. Dziecko planowane zaznaczam i wcale mi łatwo w ciąże zajść nie było. Mój chłopak wczoraj oszalał... My się kłóciliśmy ostatnio dużo i już były takie mini rozstania ale ja myślałam że to moje hormony. Robimy remont właśnie, pieniądze jeszcze mamy, a on mi wyskoczył, że jestem za droga w utrzymaniu, że zanim mnie poznał to wydawał tyle i tyle a teraz to tyle no i że na wakacje to my już nie jedziemy, że jego rodzice mu powiedzieli, że jak nie będzie dawał mi kasy to ja go zostawie. Tak mnie to wkur... że mu kazałam spierd... na drzewo razem z tymi pieniędzmi. No i on oczywiście, że mieli racje, bo ja tylko kase widzę. Ja sama ciężko pracuje w fabryce, zarabiam mniej niż on, bo on jest menagerem a i tak się do remontu w jego domu dokładam. Wiadomo ze mniej ale ile mogę to dam. Wczoraj mnie tak z tymi pieniędzmi potraktował, wcześniej też mnie od dziw*k raz wyzwał. Wiecie ja myślałam, że to reakcja na nową sytuację, ale już nie mam siły. Wcześniej jak się tak pokłóciliśmy to ja aż plamienia dostałam. Na swoja rodzinę też nie mam co liczyć, mieszkam za granicą od 2 lat. Nie mam tu nikogo. Ja jestem załamana i już nie wiem co robić. Zastanawiam się nad aborcją bo sama tego dziecka nie wykarmię. Tak bardzo kocham to dziecko i myślałam, że to będzie takie dopełnienie do naszej rodziny. A tego czlowieka nienawidzę za to jak mnie traktuje i obraża. Ja nie wyobrażam sobie życia jako samotna matka a już w ogóle teraz jak nie będę mogła pracować to nie wiem co my zrobimy. I uwierzcie mi ja nie przesadzam, bo już zrobiłam bilans wydatków i dodatków i my zwyczajnie z głodu umrzemy. A ten cham zablokował mój nr, facebook i maila i nawet nie mogę się z nim skontaktować gdyby coś się stało. Proszę dziewczyny doradźcie mi albo chociaż pocieszcie.

Gość gość
Nie umrzecie z głodu. Tatuś będzie płacił alimenty, państwo tez coś dołoży. Nie wiem jak, ale na pewno dasz radę. Tyle kobiet daje sobie radę. My jesteśmy jednak twarde.