Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

smierdzace kupy i baki u 3 miesiecznego niemowlaka

Polecane posty

Gość gość

moj synek od dluzszego czasu robi smierdzace kupy i puszcza smierdzace baki. Karmie go mm, ma tez sluz w kupie w kolorze kupy (pediatra twierdzi ze śluz jest czyms normalnym....). Czy ktores z waszych dzieci tak mialo? Co to moze byc?

Gość gość
Ja pierdolę. Idź do lekarza a nie wyjeżdżasz tu ludziom z jakimś pierdolonym bąkiem swojego dziecka, które nikogo nie obchodzi.

Gość gość
A jakie mleko? Mój miał źle dobrane mleko i podobne problemy.

Gość gość
Przy mieszance tak jak powiedział pediatea to normalne raczej. Ja z powodu przyjmowania chemii tez karmie mieszanką moja córka ma 2 m-ce i też bączki i kupki fiołkami nie pachną jeśli nie ma innych kłopotów to wszystko jest ok. A swoją drogą forumowiczki widzę uprzejmością nie grzeszą ale cóż pewne zachowania i stosunek do innych ludzi wynosi się z domu a kafeteria słynie ze skrajnego chamstwa

Gość gość
Mój po zmianie mleka nie ma żadnego śluzu w kupie wiec nie wiem, czy Twój pediatra ma tak do konca racje.

Gość gość
karmie Bebilon Pepti DHA dla alergikow

Gość gość
Moja corka kp miala smiwrdzace kupki,baki i mase sluzu w kupce - miala bakterie w kale i dodatkowo alergie. Sluz nie jest normalnym objawem. Od czasu do czasu odrobina moze byc,ale jesli jest go sporo i w kazdej kupce to zrob posiew kalu o badanie ogolne. Jak jelita walcza z infekcja lub alergenami to produkuja wlasnie duzo sluzu,ktory ma je chronic. Ja na Twoim miejscu bym to sprawdzila dla pewnosci.

Gość gość
a jak u dziecka zrobic posiew kalu jesli cala kupa wsiaka w pieluche?

Gość gość
Kupa wsiąka w pieluchę?! To to biedne dziecko ma permanentną biegunkę??!!

Gość gość
Zrób strawność z kału.

Gość gość
moje bliżniaki też mają smierdząe kupy i bąki i lekarz twierdzi wszystko ok. Odstawiłam żelazo i problem nadal jest. do tego bardzo rzadko robią kupki. karmie bebilon pepti dha i chcę to zmienic bo wydaje mi sie ze w tym tkwi problem, ale lekarz narazie nie pozwala przejśc na normalne mleko teraz karmie bebilon pepti i raz dziennie nan pro ha(tak zalecił lekarz). Mam zamiar wybrać sie do innego lekarza.

Gość gość
U nas, sa baaaaardzo śmierdzące baki i zielone kupki i lekarz stwierdził ze to jest od żelaza w mleku, teraz mamy hipp niskolaktozowy. Kiedy mieliśmy Bebilon zwykły to nie było problemu, mysle ze zmienię po prostu mleko bo ono jest powodem.