Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poznać zwolenniczki konkubinatu od bab z którymi nikt nie chce ślubu? Trzeba

Polecane posty

Gość gość

nazwać ją gachową a jej dziecko bękartem. Zaraz poobrażają się na amen. Bo jakby była zwolenniczką to wiedziałaby że taka jest prawda i to nazywanie rzeczy po imieniu. Ale większość tych babsztyli w tak zwanych "związkach partnerskich", to zwykłe kobiety z którymi facet nie chce ślubu. Bo i po co, skoro se może w każdej chwili skoczyć w bok, a jak znajdzie ładniejszą i młodszą to może w jednej chwili do niej iść i nie rozbija żadnej rodziny bo rodziny nie ma. Jest tylko konkubina i jej bękart. Ale one robią z siebie takie wyemancypowane i nowoczesne kobiety co to wolą konkubinat, a po nocach marzą o ślubie w białej sukni idiotki. Jakby mój mąż kilka lat temu podczas pierwszych planów na temat przyszłości powiedział, że nie chce ze mną ślubu albo tekst typu poczekajmy, pomieszkajmy ze sobą,dziecko zróbmy a potem się zastanówmy to bym go w d..pe kopnęla aż świst by poszedł. Bo jak facet naprawdę kocha to się nie boi zobowiązań. Śmiech na sali.

Gość gość
sama sobie przeczysz, bo wiążąc się przysięgą małżeńską okazałaś sama się idiotką, co śni o białej sukni a kobity żyjące w wolnych związkach mają to w y j e b a n e ps. twoje dziecko też jakiś upierdliwiec może bękartem nazwać, ot tak, ze złościwości? wtedy też się nie obrazisz, zacna matko-polko???

Gość gość
Bękart to dziecko z nieprawego łoża więc dlaczego miałabym się obrażać skoro moje bękartem nie jest? Żal by mi tylko było debila który nie zna słów a używa

Gość gość
I nie przeczę sobie, bo idiotki to dla mnie kobiety które tak udają że chcą wolnego związku, a w głębi duszy pragną ślubu tylko ich facet ma je w d*e

Gość gość
A Ty w Toruniu mieszkasz ?? czy w Jasnej górze?? a może w jakimś Kopydłowie:P jak byś troche ruszyła się to byś wiedziala jak świat jest zbudowany w Anglii gdzie teraz mieszkam dużo Angielskich rodzin tak mieszka to się nazywa civil partership kumasz tępaczko ślub póżniej biorą i też żyją tak jak przedtem mają rozdzielność majątkową i żyją tak jak w normalnym związku. A Ty się lepiej zastanów co Ty piszesz bo ślub nie ma teraz żadnego znaczenia ani u kobiet ani u mężczyzn jak bedzie chciał się ktoś puścić to na to nie będzie patrzeć robią wielkie wesela za 50tyś na kredyt a po roku się rozwodzą albo po dłuższym czasie. DEBILKO z BABAMI w NOSIE Pałkomat

Gość gość
Ty z jukej,naucz się stawiać przecinki i kropki,ok?Ciężko się czyta te twoje wypociny ,angielsko burżujko ze zmywaka

Gość gość
A co powiesz na kobiety, ktorym facet sie idwiadczyl a one odmowily?

Gość gość
zgadzam sie z autorka, nieliczna grupa kobiet nie chce slubu,reszta udaje wyemancypowane,bo co ma zrobic? wstydzic sie przed ludzmi,ze facet ma je w doopie? Znam taka wyemancypowana. Facet ja zwodzil 6 lat,poznal inna,ozneil sie po 5 miesiacach i nie z powodu wpadki

Gość gość
gość dziś naucz sie czytac toz napisala "wiekszosc"

Gość gość
w kurniku zawrzalo

Gość gość
Watpię, żeby Cię ten mąż kochał, bo jesteś zwyczajnie wredną jędzą. Pewnie jest albo tak samo wyrachowany jak TY, albo gorzej, jest z Toba dla dziecka.

Gość gość
Zmywak to Ty pewnie teraz okupujesz kretynko jak byś chciała wiedzieć to jestem menadżerką w B&Q prostaczko i zarządzam takim barachłem jak Ty co potrafią tylko ok powiedzieć bo nic innego jeszcze się nie nauczyli.Co żal d/u/p/ę ściska wolno myśląca wsiuno z zapyziałej dziury interesuje Cie tak cudze życie w domu pewnie z mężem po ciemku i po bożemu się ********* s z. I jak idziesz do sklepiku to wszystkie ploty z okolicy musisz znać bo przecież to jedyna rozrywka w Twoim nędznym życiu pomijając bycie kurą domową:) i cnotką pod ołtarzem.

Gość gość
Fascynująca filozofia szanowna zamezna, radzę znaleźć wydawcę i opublikować te złote myśli, najpierw jednak naucz się pisać. Słowo pisane jest inne niż paplanina przekup na targowisku.

Gość gość
Teraz widać autorko te WYZWOLONE krzykaczki bez ślubu :-D facet ma mleko za darmo, po co kupować ma krowe :-D

Gość gość
Idź do warzywniaka,połóż łeb na wadze i wciśnij burak

Gość gość
jak poznac idiotke? przeczytac jej topik i tezy jakie stawia

Gość gość
Autorko,ja Cie popieram:)jak dla mnie takie,ktore zyja w konkubinatach zwyczajnie sie nie szanuja.taka prawda,a zrobienie sobie dziecka przrd slubem to juz w ogole:/nie wiem moze bardziej chca przy sobie zayrzymac tego chlopa.wszystkie takie wyzwolone,ktore znam sa teraz samotnymi matkami:/

Gość gość
Hahaha o patrzcie - uderz w stół nożyce się odezwą hahahaha

Gość gość
Zwolenniczki sa przewaznie atrakcyjne (i nie chodzi tu koniecznie o urode, ale o wiele czynnikow), przez co maja wybor, natomiast te, ktore maja problem z adoratorami sa zazwyczaj malo atrakcyjne.

Gość gość
Jak czytam tu, ze waszym zdanuem kazda kobieta chce slubu, to golym okiem widac do jakiej grupy spolecznej przynalezy piszaca, bo nie ma zbyt wiele pojecia o dzisiejszych mlodych.

Gość nudne puste babska z was
Hahaha usmiałam się autorko nic nie napisze na te debilizmy ale nie mogę wyjść z podziwu, że jeszcze ktoś się wdaje w te pyskówki, które tłuczone były tu z milion razy Znów FACET się nie żeni, bo nie chce tak jakby kobieta nie miała nic do powiedzenia, znów gachowa i JEJ BĘKART i znów to facet może odejść zostawiając konkubinę i JEJ BĘKARTA bez rozbijania rodziny, bo oczywiście wg was ojciec bez ślubu z matka ojcem nie jest :P Tyle tego było, a wy nad tym nadal debatujecie i to samo piszecie hahahaha uśmiałam się :) Straszne prostackie nudziary z was, dobrze, że ja nie mam takich nudnych bab wokół siebie. No i te nazwy które są obraźliwe, bo gachowa i bękart jakbyście sobie tej waszej "prawdy" nie nazywały to w kręgach ludzi jakoś obytych i wykształconych takie nazewnictwo nie przystoi. Wystarczy zasięgnąć słownika aby wiedzieć, że ta wasza "prawda" jest obraźliwa. No ale to wasz cebularski cel w życiu i satysfakcja z gdakania. Tyle waszego w tym waszym szarym, nędznym życiu. Jestem mężatką od 7 lat i mam trzyletnie dziecko ale wstyd mi za takie kołtuniary normalnie :o szkoda, że tematy o książkach umierają, bo zamiast czytania wolicie zaglądanie ludziom pod kołdrę i rozprawianie kto nie ma ślubu i z jakiego powodu i jak się ich dziecko nazywa....Normalnie te tasiemce i serialidła po 89 roku nadawane w naszych telewizjach wam mózgi wyżarły do cna. Jesteście kiczowatymi prostaczkami z którymi wstyd się pokazać i tylko zastanawiam się czy robicie to żeby sobie pokolorować życie i dowartościować się, bo was mężowie nie kochają czy serio takie głupkowate jesteście i mężów też macie takich debili???

Gość gość
Ty wyzej jak taka do przodu jestes to po co bralas slub?dziecko moglas miec tez bez slubu,a jednak ten slub masz

Gość gość
17:13 aż tak cię zabolał ten zmywak?:D:D pani menadżer a taki rynsztok w ryjuD:współczuję twojemu facetowi,żyć z babą o manierach furmana.To jednak prawda,ze największe buraki są za granicą:D

Gość gość
To, że jestem mężatką to znaczy, że mam wyśmiewać i obrażać te które ślubu nie mają? O ciekawe :o Jakbyś nie zauważyła płycizno to ja nie mówię co lepsze czy konkubinat czy małżeństwo tylko zwracam uwagę na sam fakt waszego szczekania, na innych, a ty mieszasz i nie rozumiesz tego co przeczytałaś prostaczko. Ty tego pojąc nie możesz, że można żyć swoim życiem i szanować ludzi za to kim są, a nie za to, że mają ślub. Ja o niebie ty o chlebie. To tylko pokazuje jaka płytka jesteś i jak bardzo nie rozumiesz podstawowych rzeczy w życiu. Teraz przynajmniej wiem jacy ludzie obrzucają błotem tych którzy żyją inaczej niż oni: nieuki, kwoki kafeteryjne i babony, które wścibstwo i problemy rodem z "mody na sukces" wyssały z mlekiem matki :o

Gość gość
nudne puste babska z was dziś Dawno nie czytałam tak błyskotliwej wypowiedzi na kafeterii Wypunktowałaś autorkę punkt po punkcie, każdy argument to strzał w dziesiątkę. Jestem pod wrażeniem :). Cóż, trzeba się chyba pogodzić z tym, że są (i zawsze będą) kobiety, dla których zrozumienie faktu, że nie każda kobieta marzy o ślubie i nie dla każdej małżeństwo jest głównym (i jedynym) życiowym osiągnięciem jest zbyt trudne. Tylko po co tworzyć o tym poematy na kobiecym forum?

Gość gość
Po Twojej wypowiedzi mogę wywnioskować że takie barachło nawet biletu na samolot by nie zarezerwowało bo co by zrobiło po lądowaniu samolotu.

Gość nudne puste babska z was
Kiedyś to ja rozumiem kobieta wychodziła spod władzy i opieki ojca, a wchodziła pod skrzydła męża. Nie decydowała o sobie, nie miała wykształcenia często i małżeństwo dawało jej lepszy status no i nie wypadało na kocią łapę żyć, później komuna i kartki, przydziały na mieszkania więc znów się opłacało ale dzisiaj? Dzisiaj to jest owszem piękny symbol i dobrze, że się ludzie pobierają ale to nie znaczy, że ci bez ślubu się nie kochają. Ja bez ślubu tak samo bym swojego mężczyznę kochała, a on mnie ale gdy pojawiły się myśli o dziecku i wspólny majątek uznaliśmy, że lepiej to sformalizować, bo nam będzie łatwiej cokolwiek papierologicznie załatwiać TYLKO TYLE!

Gość gość
męzowi oczywiście:)

Gość gość
A ja bym bardzo chciała mieć męża ale niestety żaden się ze mną nigdy żenić nie chciał :( takiego mam pecha. Jestem ładna i szczupła, bo zaraz pomyślicie, że pewnie jestem pasztetem, a wręcz przeciwnie. Pasztety już dawno mają mężów, a ja się czuje jakbym była ostatnią panną na świecie :( niedługo stuknie mi 31 :(

Gość gość
o to chyba modka tutaj bruździ, bo jak zgłaszam spam to wisi wieki, a tu od razu wykasowane, więc powtórzę: gość dziś Teraz widać autorko te WYZWOLONE krzykaczki bez ślubu smiech.gif facet ma mleko za darmo, po co kupować ma krowe smiech.gif xxxx współczuję serdecznie twojemu mężowi, że sobie krowę kupił