Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piweeeeczko

Zakochać się w całkiem innej osobie.

Polecane posty

Gość piweeeeczko

Całe życie powielamy pewne schematy. Wchodzimy w związki z podobnymi osobami. I cały czas kończy się to klęską. Ostatino poznałam chłopaka łudząco podobnego do mojego byłego, z którym związek był mega niszczący dla mnie. z Powodu wielkiej miłosci i rozstania. Od razu urwałam kontakt bo nei chce wchodzić znowu w to samo. Czy da się w ogóle zakochać w kimś całkiem innym ? czy zawsze będziemy wchodzic w to samo bagno? a Wy jak macie? zakochaliście się kiedyś w 2 całkiem innych osobach?

Gość gość
da sie

Nigdy nie byłam zakochana, ale jestem pewna, że to zależy od jednostki. Wiążą się ze sobą podobne charaktery jak i te, które różnią się od siebie prawie wszystkim. Jednak w jakiś sposób się dopełniają. Chodzi o wzajemne zrozumienie.

Gość gość
chodziło mi bardziej o to , czy da się ominąć powielanie błędów rodziców...... czułam ,że mogła bym się zakochać z tym facecie , którego poznałam ale już wiem ,że jest tylko po maturze a ma 28 lat. jednak w głowie mam to , że chce faceta , który może zapewnić mi przyszłość. Raz zakochałam się w osobie, całkowicie zagubionej w świecie. Która nie dałaby mi przyszłości. Stabilizacji , z którą przyszłosć była by piekłem na ziemii. Która nie jest pewna siebie. itd. zawsze mnie ciągnie do takich osob. Ale chciałabym zakochać się w osobie odpowiedzialnej. Dojrzałej. pewnej siebie i silnej. Szlaq mnie trafia jak pomyślę, że znowu zakocham się w jakimś nieudaczniku.