Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zachowanie znajomego, jakiś fetysz?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi do nas do klasy taki chłopak, ogólnie miły itp, ale kilka razy złapałam go na czymś strasznie dziwnym... Może opisze dokładnie sytuacje. Np stałam z koleżanką na przystanku, on się dołączył, coś tam gadaliśmy, a koleżanka od niechcenia zgniatała obcasem pudełko po tictacach. I czym bardziej strzelało jej pod obcasem, tym on się bardziej na to patrzył, i słowo daje że się w kieszeni dotykał... no wiecie gdzie! Kolejna sytuacja, uroczysty apel, na galowo wszyscy, byłam w szpilkach, no a że miejsc było za mało to niektórzy chłopacy usiedli obok ławek na podłodze. On akurat koło mnie. Oglądamy, i nagle kątem oka widzę że jak ruszam nogą tak że buta podpieram tylko na obcasie to on coś się jakby wzdrygał, po chwili patrze, a on mi w którymś momencie musiał podłożyć dłoń pod obcas, i mu ją miażdżyłam pewnie dobrych pare minut... Jak z przerażeniem się zapytałam czemu nic nie mówił, to on cały czerwony że nei chciał mi przeszkadzać itp... Ogólnie takich dziwnych sytuacji było kilka. Rozumiecie coś z tego?

Gość gość
ciekawe... nie spotkałam się nigdy z czymś takim... btw nie czułaś że masz coś pod obcasem? ;p chyba że tego sie nie czuje. ja tam nie wiem, za mloda jestem jeszcze na obcasy ;p

Gość gość
ahahaha w*********j ty fantasto-onanisto:D 🖐️

Gość gość
A na czym dokładnie coś takiego polega? Co jest tym bodźcem?