Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne myśli.Intuicja co z nią

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem już z pewnym facetem któremu na mnie bardzo zależało.Była miedzy nami silna więź. Wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią ,że już razem nie będziemy...ale ta cholerna intuicja cały czas mówi mi coś innego. Mimo ,że tego nie chce gdzieś w głębi serca czuje ,że kiedyś nasze drogi się zejdą. I czasem mam taki dziwny stan niezależny ode mnie ,ze czuję głębokie pragnienie odezwania się do niego lub robię coś jestem bardzo zajeta i nagle w oczach widze jego...co to ma być?Co to znaczy?

Gość gość
PSYCHOZA

Gość gość
Tez tak o sobie zaczynam myslec ,że to PSYCHOZA:D A tak serio ja tego nie chce to samo jakos tak działa.Ja nawet nie chce być z tym facetem ponieważ zdradził mnie i oszukał...wiec skąd te dziwne uczucie?

Gość gość
PSYCHOZA

Gość gość
z PSYCHOZY, pisząc ściślej

Gość gość
Zdradził i oszukał a Ty dalej go chcesz? Ile macie lat? Możliwe jest żebyście sie znowu zeszli? Nikogo nie macie? Żadne życia juz nie układa czy nie ułożyło?

Gość gość
No przecież piszę ,że ja już nie chce z nim być i nie jestem z nim od roku. Nie wiem co u niego bo mnie to nie interesuje. Ale te myśli nie dają mi spokoju. Ja ich nie chce.To dziwne uczucie