Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 16 letnią córkę załatwiającą się w majtki

Polecane posty

Gość gość

witam moja córka ciągle załatwia się w majtki . Wszyscy lekarze mówią że jest ok . Zakładam jej pampersy ale je ściąga do szkoły dostaje 3 pary majtek i spodni . Za każdym razem się moczy kiedy je śpi uczy się bawi się ogląda tv gra czasem popuszcza kiedy chodzi . Kiedyś widziałam jak posikała się kiedy szła do domu kiedy spytałam dlaczego ma mokre spodnie powiedziała że nie wytrzymała codziennie się moczy i w ogóle nie chodzi do toalety kiedyś chciała siku przekładała nogi i trzymała się za cipkę zaprowadziłam ją do wc powiedziała że tak tańczy i po chwili zsikała się .Ma problem z sikaniem więcej nie ma uczy się dobrze . Kiedyś poszła oglądać TV po 30 minutach na fotelu była brązowa plama zapytałam ją co się stało powiedziała że jadła czekoladę i porudziła nią spodnie kiedy zapytałam o majtki zamknęła się w toalecie . Otworzyłam drzwi kluczem i powiedziała że nie zdążyła zejść z fotelu i zrobiła kupę w majtki . Kiedy pokazałam jej pampersy powiedziała że nie ubierze ich nigdy . Żeby z tym skończyła musiała chodzić w spodniach do których narobiła a majtki musi wyprać ręcznie . Kiedyś jechałyśmy autem kiedy wysiadła miejsce na którym siedziała była plama . 1 raz zsikała się 3 tygodnie temu . Majtki pierze wieczorem na początku otrzepuje kupę potem pierze majtki . Proszę was o pomoc aby moja córka zaczęła załatwiać się do toalety a nie w majtki . Zapytałam ją o to z 1000 razy ciągle mówi że nie zdążyła i zrobiła w majtki kiedyś chodziłyśmy w parku ona nagle kucnęła i poprawiała sznurówkę przez 5 minut pokazałam jej wc ale powiedziała NIE CHCĘ i po chwili posikała się . Ona to robi specjalnie czy jak

Gość gośćula
przestań idiotko pisać takie durne prowokacje,to są osiowe objawy niektórych guzów mózgu debilko,żaden lekarz nie zlekceważył by takiego problemu,nawet pielęgniarka szkolna!

Gość gość
ja bym ją zabrała do lekarza,to nie jest normalne