Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak zmusza mnie do seksu analnego nie mam juz siły nd

Polecane posty

Gość gość

nie lubię tego bo po kazdym razie muszę latac do toalety po kilka razy....ostatnio jak zaprotestowałam to powiedział ze nie kocham go jak powinnam, powiedział zebym sie rozluźniła to mnie nie bedzie bolało i smaruje mi oliwką przed ale i tak to mało przyjemne

Gość gość
Do uja wafla... niektorzy tutaj jedza moglabys splynac ze swoim wystraszonym o***tem na inne forum?...

Gość gość
Koniecznie wkrec mu srubokrent w wacka jak mu stanie albo jak bedzie chcial wejsc to sie zamachnij i utnij nozem jaja i k****a. Zobaczysz jak fajnie bedzie wyl. Boskie uczucie. Kobieta ktora tak nie robi z facetem co chce anala to zwykla szmata co sie nie szanuje

sex polega na tym aby obaj partnerzy czerpali zniego przyjemności. a jeśli on ciebie zmusza do niego to on ciebie nie kocha i traktuje jak dziw.ę.

Gość gość
NIE JESTEM SADYSTKĄ I SAM SOBIE TAK ZRÓB SE SRUBOKRETEM PSYCHOLU. Czekam na rady jak go przekonac aby zrezygnował z tego ropdaju seksu bo normalnie tez sie kochamy i jest cudownie i nie chce go stracic....

Gość gość
Ja bym mu nie dawal po prostu. Niech sobie sam wsadzi.

Gość gość
Pomoge ci bo mam dzisiaj dobry dzien mnie nawet krecil chwile anal ale wyleczylem sie predko jak raz rznalem jedna laske bylem w gumie a ona sie ze s r a la... walolo w calej chacie to bylo 10lat temu i di tej pory nie wale w doope wiec gruszki mleko i daj mu troche "pojezdzic"

Gość gość
To wtedy on ze mną zerwie....

Gość gość
sex polega na tym aby obaj partnerzy x OBAJ?

Gość gość
Masz smród pod napletem a nie firme pajacu z gimnazjum

Gość gość
tak głupi temat że aż nie wiadomo czy ktoś tak na serio czy to prowokacja... ja bym nigdy nie zgodzila sie na wkladanie czegokolwiek mi do tylka, a takiego zboka bym po prostu olala, proste

Gość gość
To pewnie delikatny gej lubi w d**e hehe :D

Gość gość
Gość 20:32 Bo się szanujesz i jesteś porządną kobietom :)

Gość 34lata
Sprawa jest oczywista jak budowa cepa. Jesli panna nie chce wam dac drugiej dziurki ale lubi gdy ja rozpalacie calujecie tu i tam.. To jedno wyjscie/natychmiastowa zmiana partnerki i szukac do celu-ja tak zrobilem 5lat temu.Bylem w zwiazku a i zareczyny juz za nami,raz,drugi,piaty,dwudziesty..w pupke az nagle haslo pada-ej juz mi sie znudzilo,nie bedziesz dostawal i nie truj mi glowy.Po dwoch dniach zapytalem na spokojnie czy podtrzymuje to co powiedziala?ona na to TAK. po 4mies. zostawilem jej mieszkanie i wyprowadzilem sie do nowej chaupy w ktorej zamieszkalem z nowa kobieta.Ex partnerce nagle oczka sie otworzyly,prosila i przepraszala,i wiecie dlaczego tak zrobila?? Wlasnie dzieki temu forum i poradom uposledzonych babsztyli-wiem bo mi sie przyznala.Niestety bylo juz zbyt pozno,informowalem ze jesli nie bedzie spelniac i moich zachcianek to sie pozegnamy( co jest!! i ja mam prawo zyczyc sobie spelnien zachcianek jesli ja dla niej to robilem),no i sie pozegnalem.Pisala,dzwonila,plakala ze wszystko mi bedzie dawac,ale mnie juz to nie interesowalo-moja partnerka od samego poczatku spelnia wszystkie moje zachcianki o ktorych wielu z was nawet sie nie snilo...mam doslownie burze w lozku i sztorm we wszystkie otwory kiedy chce,gdzie chce i jak chce!.Dla wielu z was to zboczenie itp,a dla mnie to forma szczescia i tak jest mi dobrze

Gość gość
Ona ci daje szczęście w łóżku a ty co jej dajesz w zamian? Musi być nieźle zdesperowana,ze na wszystko się godzi. Jesli kobieta na wszystko się zgadza ,nie wyznacza rozsądnych granic to facetowi szybko się to znudzi.Zawsze nudzi i nie cieszy cos co jest na wyciągnięcie ręki.Jesli o cos się staramy,mamy od święta to jest podniecające i nie nudne na dłuższą metę.

Gość gość
wyprowadził sie patol do innej chaupy :P:P:P to jasne chciała sie pozbyć patola i jej się udało,bez krzyków,bez awantur,sposobem.:P:P:P

Gość gość
34l. Gdybyś kochal toby cb.interesowało ze chce byc z Tb.i sie postara zmienić. Albo to bujda albo dla cb.liczy się tylko sex a nie człowiek,takie mechaniczne zaspokojenie .Przeciez lepiej robic to z osoba ktora się kocha.Ty po 4mies juz znalazłeś inna,zakochałeś sie i zamieszkaliście razem?Czyli tamtej nie kochałeś? Albo to provo albo idiota i zbok.

Gość gość
ma malego fiuta i wali w o***t by czuc przyjemnosc, MA ZAPEDY PEDALSKIE; SPARWDZ GOP w czasie stosunku dotknij jego dziurki zobaczysz ze bedzie chcioal bys wlozyla mu tam palec, i sie dowiesz ze pedal ci doopi!!!

Gość gość
Palec do męskiej doopy fuuijjjjjj:P jak bym potem jadla .fuujjjj:P

Gość gość
Załóż prezerwatywę na palec i posuwaj go w dopke.

Gość gość
albo sprobuj mu polizac doope co?? zamiast palca

Gość gość
lizać meska dope fffuuujjjj nigdy ,jak ma taka fantazje to niech dzivvce zapłaci i ona mu wyliże.

Gość gość
Nie da sie rozluźnić na silę.Jak ktos czegos nie chce to będzie spięty /a. Jak można zmuszać kogoś kogo sie kocha do czegos czego ta osoba nie chce.

Gość gość
To bierz do buzi.

Gość gość
Czy zdajesz sobie sprawe, ze mozesz nosic torebke przy brzuszku za kilka lat jak tak sie bedziesz godzila na anal? Trzeba szanowac swoje cialo i zdrowie.

Gość gość
Taki temat jak ten, obrazuje poziom tego forum. K-u-rw-A ! Ze tak się wyrażę . Jakim prawem rzadasz od kobiety anala kiedy jej to NIE SPRAWIA PRZYJEMNOŚĆ Czytaj do skutku! A wy głupie baby się na to wszystko godzicie jak jakieś desperatki! Sex jest dla PRZYJEMNOŚCI Nie do zmuszania się.

Gość gość
niech pani ucieka od niego za wszelką cenę , to jest chore a jemu grozi że zostanie pedofilem

Gość gość Delikatna
Jak sie kogos KOCHA to się tej osoby nie krzywdzi.

Gość gość
Za rok będziesz chodziła z workiem przy brzuchu

Gość gość
Powiedz mu, ze go podasz do sadu o g***** Niech sobie poszuka geja. Oni to lubia. Przykro czytac, ze jestes zakochana w homoseksualiscie. A teraz powaznie: Zboczencu i ukryty geju, przestan zakladac takie tematy jako kobieta.