Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czym usunąć blizny rumieniowe ?

Polecane posty

Gość gość

Mam je po syfach kilka lat, są czerwone.

Gość gość
??

Gość gość
zabiegi z kwasu migdalowego polecam jest świetny ja stosuje kwas o stężeniu 20% zamawialam z allegro dałam 100 zł za 30 ml i starczyl mi na 10 zabiegów jakoś , można zrobić też u kosmetyczki ale koszt 100 zł za jeden zabieg ale masz większe bezpieczeństwo bo kwas to jednak kwas trzeba ostrożnie się z nim obchodzić uważać na oczy i usta by się nie dostal i najlepiej zamawiać taki przy którym dołączony jest neutralizator czy taki żel który ten kwas hamuje na skórze jego dzialanie bo ten kwas trzymasz kilka min tylko na buzi na początku gora 2 min i nakladasz ten neutralizator to wtedy przestaje cię szczypac i potem zmywas dopiero wodą jeśli neutralizatora nie massz to kwas zmywac trzeba wodą z mydlem albo soda oczyszczona...i najlepiej jest wtedy się nie malować tylko nawilzac buzie kremem i jakoś po trzech dniach skora powimna się zluszczac trzeba przeczekać aż zluszczy się do końca i dopiero wtedy można mówić o efektach po czym powtórzyć zabieg zazwyczaj po pierwszym zabiegu już jest jakiś efekt skóra jest miekka, gladziutka, nie przetluszcza sie, przebarwienia znikaja, plamki po pryszczach też, stają się coraz jaśniejsze...polecam :)

Gość gość
A laser re pair da radę ? Mam je już je kilka lat, takie czerwone, zwłaszcza dwie widoczne plamki, jedna głębsza. Byłem na złuszczaniu naskórka peelingami ziołowymi, mikrodermabrazjami i żadnego rezultatu.

Gość gość
no.a może to masz poprostu pękniete naczynka krwionośne? jeśli tak to tylko laserem da się je skutecznie zamknąć :)

Gość gość
Nie mam pękniętych naczynek, tylko czerwone ślady po pryszczach z kilka dobrych już lat. Więc jak z tym laserem, warto się wybrać na ten re pair kiedy inne środki zawodzą ?

Gość gość
up

Gość gość
dziwi mnie to że po kwasach ci to nie zeszło jak mówisz że to tylko plamki czerwone czyli przebarwienia...może za słabe stężenia ci nakladali.. jako laser mozesz spróbować bo laser jednak jest najlepszy

Gość gość
może spróbuj skontaktować się z przychodnią specjalistyczną http://www.high-med.pl/medycyna-estetyczna prowadzą usuwanie przebarwień i zbiegi które pomagają przywrócić koloryt skóry. Moj mama korzystała z ich pomocy jeśli chodzi o redukcję przebarwień i faktycznie się udało.

Gość gość
to raczej zadanie dla specjalisty, dobrego lekarza dermatologa. Cięzko pozbyć się blizn i przebarwień domowymi sposobami, wiem, bo wypróbowałam chyba wszystkie sposoby jakie udało mi się wynaleźć, dopiero odkąd jestem na zabiegach z zakresu medycyny estetycznej w http://www.high-med.pl/ to widze poprawę taką, o jaką mi chodziło.

Gość gość
Laser totalnie pomoże. Sama robiłam rok temu w Lublinie w Esteticenter, jestem mega zadowolona, efekty są super.