Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawik z 1600 zl pensji

dlaczego prostytutki sa takie drogie?

Polecane posty

ja rozumiem zaplacic 150 zl za te od 3 do 5 godzin, ale bulic tyle za godzinke spotkania, gdzie na sama zabawe wychodzi ze 40 min? troche przesadzone te ceny, powinny byc dostosowane do polskich zarobkow :/

Gość gość
sa drogie ? po to tylko ,zeby tacy jak pravik 24 lata nie bylo go stac biegac 2 razy dziennie do nich! wy powinniscie sie zajac czyms pozytecznym a nie myslec o sekzie i o pro sty tutkach.

Gość gość
po to bys nauczyl sie kochac a nie uzytkowac kobiete

Gość gość
DROGIE ? hahaha zobacz w innych krajach, tam godzina kosztuje 100-300 euro :D nigdy by cie nie bylo stać cebulaku, 150 zl przeciez to grosze, pomysl o tych dziewczynach, jak sie czują puszczając sie za pare groszy ?

ale za granica ceny sa dostosowane do zarobkow i w polsce tez tak powinno byc. Chcialbym sobie w koncu p******* ale nie moge bo za wyplate stac mnie tylko na oplacenie kawalerki i na jedzenie :(

Gość gość
ja zawsze daje prostytutce 500zl jest Warta kazdej zlotowki

Gość gość
Ceny i tak spadają, kiedyś było drożej a teraz dużo taniej.

Gość gość
a czy ty myślisz,że one to robią dla przyjemnośći może z 3 % tak reszta zarabia na życie tak jak ty tylko one mają gorszy kawałek chleba po drugie oprócz młodych dorobkiewiczek zarabiają tak samotne matki wychowujące kilkoro dzieci,żeby mogły je ubrać i co do garnka im włożyć bo mąż pijak poszedł w długą zastanów się co piszesz zanim dodasz pytanie

Gość gość
myslisz ze dalabym tylka ci za 50 zł za godz?:D za 50 prawiku to ty mozesz popatrzec co najwyzej

Gość gość
do wyżej świetna odpowiedż

Gość gość
praca jak kazda inna i co tu komentowac,te wlasnie cnotliwe chodzace do kosciola to najgorsze curvy

Gość gość
a poza tym jak mozna bedac facetem zarabiać 1600 zł? wytłumacz mi to:D na budowie na czarno zaczyna się od 2 tys. minimum...kbieta ok, ale facet mając tyle perspektyw zarobku? hahahahaha:D ja kobieta mam ponad 2

Gość gość
mojej kolezance zabraklo pieniedzy za granica musiala sobie "dorobic" na cipce i mogla sobie zwiedzic Australie i Nowa Zelandie .

Gość gość
czy to pravika 24 lata , mama ma tyle emerytury na miesiac?