Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marekU

Dziewczyna robi mi wstyd, wrobila mnie w dziecko.

Polecane posty

Zaczelo sie od tego ze na poczatku 2014 jej 16 letnia kolazanka zaszla w ciaze. Jakos pod koniec urodzila. Chlopak z ktorym miala to dziecko jej sie oswiadczyl, ma do niej teraz prawo ona mieszka u niego itd. Ja moja dziewczyne poznalem w 2014, w sylwka. Ona w tym roku bedzie miala 18 lat, ja 22. Wiadomo po paru miesiacach uprawialismy sex.. zawsze mielismy gumke a po jakims czasie ona stwierdzila ze bierze tabletki ktore jej lekarz przypisał wiec nie uzywalismy juz gumek. I bylo ok, a w grudniu mi oznajmiła że jest w ciąży.. cieszyła sie z tego mówiła o wspólnym życiu że bedzie dobrze... Bylem zaskoczony przeciez brała tabletki, ona stwierdziła że może zapomniała czy coś. Potem sie okazało że u ginekologa była pierwszy raz ja sie dowiedziała że w ciazy jest... nawet tam karty nie miała. Wiec stwierdziła że jednak tabletki wzieła nie od lekarza a od koleżanki.. chora sytuacja no ale co miałem zrobić... nie chcialem jej zostawic bo w koncu to moje dziecko. A w kwietniu sie okazało że wcale od koleżanki żadnych tabletek nie wzieła... byłem zły już nie ufałem jej. Obraziła sie. Szybko jej przeszło ale ja nie chciałem z nią gadac, nie wiem czy chce byc z kims kto mnie w takich sprawach okłamuje. Na dziecku oczywoscie mi zależy wiadomo.. Teraz ona publicznie robi mi wstyd. Na imprezie gadałem ze swoja kuzynka to zrobiła jej afere że ma mnie zostawic w spokoju bo bedzie zle. Wkleja mi na fb publicznie obrazki typu "prawdziwy mezczyna troszczy sie o dziecko i matki" kilka dziennie takich dostaje... pisze publicznie wyzania miłosci i ze sie o nia nie staram.. wkleja zdjecia w ciazy i pisze ze juz niedlugo zobaczymy nasze dzielo;/ pod kazdym zdjeciem z kolagami pisze mi że niedlugo bedziemy mieli dzidziusa i że jestem tylko jej.......... jak mi jakas kolezanka zdj skomentuje to zaczyna po niej jezdzic Znajomi sie ze mnie smieja Ona chyba nie jest zrownowazona .. a ja nie wiem co robic

Gość gość
Dałeś się złapać. Jeżeli dziecko jest rzeczywiście twoje, to laska pozwie cię o alimenty.

Bede na to dziecko płacił. Ale zastanawiam sie czy ona jest w pełni normalna.

Gość gość
nie , nie jest w pelni normalna i mowie ci to jako kobieta

Gość gość
Kolejna patologia się rozmnaża.

Gość gość
tak to jest jak się myśli kootasem :)

Gość gość
NIE -to nie jest normalne zachowanie i rowniez pisze to jako kobieta. Dziwi mnie jednak to ze nic nie zauwazyles. wczesniej nie objawiala dziwnych zachowan? np ze usilnie marzy o dziecku? mimo ze sie umawialiscie inaczej?

Wybaczcie że tak pózno odpisuje :) Hmm czy przejawiała.. nie powiedział bym.Chodziliśmy razem na wiele imprez, wiadomo głównie zabawa. Ona nie wygląda na taką która marzy jedynie o dziecku (nie chce nikogo urazic :)) Lubi sie dobrze bawić, wypić sobie.. Jedynie wiem, że jej koleżanka właśnie zaszła w ciąże, w młodym wieku zaręczyła sie z ojcem dziecka no i mieszkają razem. Oczywiście ze względu na dziecko, a nie jakieś uczucie. Mam wrażenie że ona jej.. zazdrościła? nie wiem. Uznała że skoro ma narzeczonego i dziecko to niczego wiecej nie potrzebuje.

Gość gość
Hm poznałeś ja w sylwka 2014 a w grudniu Ci oznajmiła ze jest w ciąży? Po kilku miesiącach znajomości? Mamy maj 2015... Albo provo albo coś pomyliłe, daty się nie zgadzają. A co do panny to wydaje mi sie, że zwyczajnie zazdrości koleżance życia na swoim i narzeczonego. Może myslala ze jak Cie Złapie na dziecko to tez jej się oświadczysz i zamieszkacie razem.

Gość gość
piszesz, że prowo, ale nie przeszkadza ci to oceniać negatywnie dziewczyny - buractwo!

Tak, poznałem ją w styczniu 2014 pdczas sylwestra, a w grudniu stwierdziła że jest w ciąży. Staram się z nią utrzymywać kontakt, ostatnio byliśmy razem na usg. Ona sobie za dużo wyobraża, wiem że z dzieckiem bede utrzymywał kontakt, ale nie jestem pewien czy chce z nią układać sobie życie. Ona próbuje na siłe wejść do mojej rodziny, przesadza..

Gość gość
Chyba w sylwka 2013:-P Wrobiła Ciebie w dziecko chociaz sama mentalnie jeszcze jest dzieciakiem.Rodzice beda mieli dziecko a nie ona.Jesli to imprezowa dziewczyna...

Gość gość
oo masakra zostaw ta suke

Gość gość
Jestem kobietą i uważam że masz przechlapane Chyba ze załatwisz sprawę od początku tzn poród ustalenie ojcostwa przez badanie a nie stawienie się w urzędzie i powiedzenie ze chyba moje Po drugie powiedz jakie są twoje warunki o dziecko jeśli twoje będziesz dbał ale reszta nic z tego inaczej zawsze możesz zgłosić spr o nękanie i te no to będzie narastac i mam nadzieję że nie będzie używała do szantażu dziecka

W lipcu skończy 18 lat, planuje nasze wspólne życie nie pytając mnie o zdanie. Nie jest w stanie zrozumieć że jestem wciąż na nią zły za to że mnie okłamała. Jakby to już nie miało znaczenia. Uważa że jeśli jest w ciąży, to zostane z nią i do końca życia będziemy wspaniałą rodziną...

Gość gość
Dziecko jest niczemu nie winne dlatego teraz musisz zrobic wszystko żeby nie ucierpialo.Dziewczyna jeszcze nie dorosła do zalozenia rosziny tylko ...chce dorownac kolezance.No jak to,tamta wózeczek,chlopak a ona .. Dziecinadai tyle. Niestety bratku,polegleś dzieki swojej naiwności. Drodzy panowie jesli nie chceci niespodzianek to zabezpieczajcie sie sami.

Zaufałem jej, nie widze w tym niczego złego. Ale fakt że jak sie rozpoczyna współżycie to trzeba być gotowym na dziecko. Szkoda tylko że dopiero po takim czasie zauważyłem jaka naprawdę jest. Teraz nawet o siebie nie dba.

Gość gość
Bo to dzieciak,nierozumiesz ?!

Gość gość
Co robić, płacisz alimenty, broń boże się z nią wiązać. Skoro nic was nie łączy poza dzieckiem, płać, odwiedzaj. W moim odczuciu sądy powinny patrzeć na to inaczej- jeśli kobieta kłamała, że się zabezpiecza, a wrabia celowo faceta w ciąże, mimo, że on tego nie chce- z miejsca powinna być zmniejszana wysokość alimentów. Przecież to chore prawo. Z jakiej racji facet, którego jakaś "złapała " na dziecko, kłamiąc, manipulując ma się jeszcze z nią wiązać..cyrk na kółkach. Współczuję Ci sytuacji. Znam podobną, facet też został złapany- kobieta niby się zabezpieczała, ale kłamała, zaszła w ciążę- u ginekologa dowiedział się, że kobieta raz już w ciąży była- ma 7 letnie dziecko, którym opiekuj się ojciec. A ona cóż zobaczyła, że ten bogaty, spała z nim do skutku.

Gość gośćiowa
Aż trudno mi uwierzyć że istnieją takie kretynki jeszcze...współczuję ci autorze i szczerze ci radzę zrobić badania na ojcostwo i ewentualnie dbać o dziecko a z tą idiotką daj sobie spokój bo ci piekło urządzi.

Właśnie tak chce zrobić. W ciąży już jest i nic nie zmienie. Tylko mam wrażenie że ona ma obsesje na punkcie naszego związku. Publicznie robi sceny, gdzie sie da. Na spotkaniu ze znajomymi, na facebooku. Próbuje wszystkim pokazać że jestem jej. To żenujące, rozmowa z nią nic nie daje, bo stwierdza że nie zależy mi na niej i dziecku. Mówiłem jej żeby się ogarnęła, ale dla niej to powód do fochów. Nie chce zaczynać kłótni bo po prostu boje sie że w przyszłości zabroni mi kontaktu z dzieckiem, albo wyrobi jakąś opinię.

Gość gość
Płacić będziesz musiał do 26 r życia, jeśli dziecko będzie się uczyć.

Wiem, mam nadzieje że na nią nic nie będe musiał płacić.

Gość gość
Zrób badania DNA, to podstawa, inaczej będziesz bulił na nie swoje dziecko. Co możesz zrobić? Powiedz w sadzie, że kłamała, że twierdziła, że się zabezpiecza, dlatego ty o to nie zadbałeś- tylko nie dramatyzuj przy tym. I nie popełnij tego błędu- nie wiąż się z nią. Dogadajcie się jakoś, na jej zaczepki nie reaguj, możesz zawiesić na jakiś czas swoje konto, tak by nie mogła nic oznaczać. A ludziom którzy pytają, mów otwarcie, że kłamała, że się zabezpiecza. Naiwny jesteś, wiele kobiet tak robi, różne rzeczy robią byleby tylko na ciążę faceta złapać.

Gość gość
Czy na nią, zależy czy o to wniesie, bo może, możesz płacić jej za okres ciąży i za wydatki z tym związane. Pamiętaj, że życie masz jedno, nie wiąż się z kimś na kim ci nie zależy, a okłamywał cie w tak perfidny sposób. Poznasz jeszcze kogoś.

Akurat w to że dziecko jest moje wierze, ale wiązać się z nią nie będe.

Gość gość
Wiara, wiarą. Sprawdź to, ogarnij się i sprawdź. Lepiej żyć w 100% pewności, że to twoje dziecko. A nie po 15 latach dowiesz się dlaczego syn jest podobny do kolegi. Nie wiesz czy spała tylko z tobą, nie możesz tego wiedzieć.