Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Mam już dosyć spotykania się, chciałabym czegoś więcej

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się ze swoim facetem już ponad dwa lata. Ostatnio rozmawiałam z nim i pytałam, czy taki system mu odpowiada. podkreslam, że spotykamy się mało, gdyż on dużo pracuje, ale odparł, że mu niczego nie brakuje i jest szczęśliwy w takim układzie jaki jest. Mnie natomiast brakuje tego czasu spędzonego razem. Widujemy się, ale co dwa dni za jakieś pół godziny, co jemu wystarcza, a mnie nie. Dostosowałam się do niego, ale czuję się z tym źle, chciałabym, byśmy razem zamieszkali, by pozbyć się tego problemu. On nie jest chętny póki co, powiedział, że jest szczęsliwy i jeszcze nie mysli o wspólnym mieszkaniu, że to za krótko razem, by o tym mysleć i on nie będzie wybiegał i snuł planów i marzeń. Oboje mamy po 30 lat. On ma ten komfort, że ma dziecko z poprzedniego związku, więc jakby rodzinę już ma. Mnie brakuje tej całej stabilizacji- czego on nie rozumie twierdząc, że przecież widujemy się, więc za czym on ma tęsknić- ma ze mną kontakt, jest szczęśliwy. Może faktycznie on ma rację i to zbyt krótko, by podejmować takie decyzje? Co o tym sądzicie? Czy może ja przesadzam, chcąc już zanmieszkać razem i tęskniąc za wspólnym domem? W końcu my- baby jesteśmy inne emocjonalnie od facetów.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować