Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak napisze tak facetowi to nie bedzie narzucanie sie??

Polecane posty

Gość gość

Bo spotykamy się od miesiaca, a na ostatnie dwa jego propozycje spotkan odmawiałam bo nie mogłam, wiec dzisiaj chciałam napisać tak: "Hej, co słychac? Jednak bede w miescie X srode i czwartek wiec jakbyście pływali kajakami daj mi znać,a popoludniu mysle ze moglibysmy sie spotkac na chwile tak po 17, daj mi znac czy Tobie tez pasuje ale troche wczesniej zebym mogla sobie rozlanować czas :)miłego dnia" Wg was pokaze tym smsem ,że mi bardzo zalezy czy bedzie ok?

Gość gość
Hmmm po tej wiadomości widać że ci zależy ale nie chcesz tego pokazać więc może czemu nie napiszesz tak : " Hejka w środę i w czwartek będę dostępna na mieście, tak po 17-stej, także jak c***asuje to bukuj termin;) Pozdrawiam!"

Gość gość
*ci/ pasuje - miało być :)

Gość gość
rób jak uważasz ale ja juz wiem, przekonałam się dwa razy że jak wyjdziesz z inicjatywą w tak krótkiej relacji to facet nie wiedzieć czemu odpuszcza... Natomiast powiem ci ze skoro musisz takiego smsa napisac to znaczy ze coś jest nie tak, bo jak facet jest zauroczony to robiłby wszytsko aby sie z toba spotkać. rób jak uważasz, ja odrazam, bo juz wiem ze faceci nienawidza jak kobiety wykazuja inicjatywę

Gość gość
10:40- a po tym co Ty napisałas to bedzie bardziej obojetnie? bo wlasnie chce zaproponowac mu spotkanie, ale z drugiej strony nie chce zby wyszlo, ze mi strasznie zalezy...

Gość gość
gość dziś Kurcze na pewno nie wyjdzie obojętnie, ani w opcji autorki, ani w tej co zaproponowałam. Chodziło mi raczej o to żeby przekazać informacje facetowi, bez zbędnej spiny, bo w wersji autorki ewidentnie jest wyczuwalna. Podchody i gierki, w których człowiek się nie zastanawia czy drugiej osobie zależy, to całkowicie spontaniczny flirt, nie musi być face to face, może być w formie smsów, ale ciągłej, wtedy żadna osoba nie zastanawia się komu bardziej zależy, a w sytuacji kiedy autorka wysyła sms o zaproponowaniu spotkania - przekaz jest jasny i prosty - zależy jej za spotkaniu (inaczej nie pisałaby smsa) :) Dwa razy odmawiałaś, więc koleś mógł się zniechęcić, wydaje mi się że jak napiszesz prostą wiadomość bez spiny to będzie lepsze niż takie owijanie w bawełnę w stylu "moglibyśmy....daj mi znać czy Tobie też pasuje, ale trochę wcześniej...." Jak będzie chciał się spotkać to na pewno się do Ciebie odezwie odpowiednio wcześnie, no chyba że jest idiotą i każe ci przyjść natychmiast, ale chyba nie o takim tu rozmawiamy :)

Gość gość
durne z was i prymitywne kobiety.

Gość ~żywe_zło
Jeśli autorka dwa razy spławiła faceta nie proponując innego terminu spotkania (np: niestety we wtorek nie mam czasu, ale co powiesz na czwartek?) to, jeśli jej zależy na znajomości, to nawet wypadało spotkanie zaproponować.

Gość gość
Normalnie takie głupoty wypisujecie ze się rzygać chce co za p********a patologia mentalna.

Ja prdl... z czym wy macie wiecznie problem żeby to kobieta coś zaproponowała? Sms do d**y czyta się to jak oficjalne pismo z pracy i jeszcze takie w sumie ok ale jestem zajęta bardziej niż prezydent więc się streszczaj.

Gość gość
"Hejka w środę i w czwartek będę dostępna na mieście, tak po 17-stej, także jak c***asuje to bukuj termin Pozdrawiam!" Ja myślę że pomiedzy środa i czwartek lepiej daj przecinek "środa, czwartek" bo "i" znaczy że masz tylko te dwa dni, poza tym nie hejka tylko "cześć" powinno być a zamiast pozdrawiam to daj "pa" wtedy pokażesz że mu na tobie zależy ale on ma się starać.

Gość gość
"ale on ma się starać" lol już współczuje tym waszym facetom, od takich bab to uciekać jak najdalej :D