Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

grozi mi c***a spotkaj się c***o haha śmieszna jesteś z jabłonowa dziwka

Polecane posty

Gość gość

;d chcesz więcej informacji na temat tej suki co ty myślisz że nie napiszę na twoje dane

Gość gość
pisz dzivvko ułomna pisz to się pośmiejemy :D:D

Gość gość
dziwka cię robiła i wyszłaś na chorą psychicznie anoimowy pozerze odwagi zero c***o do psychiatry głupia kurwo lecz się c***o

Gość gość
Sprzedał cię głupia qrwo za zgrzewkę piwa, bo ma już dość twoich jęków i szantaży hahahahahahaha

Gość gość
deder zaloguj się tępa suczo :D

Gość gość
sprzedał mnie kto ??? powiedz ??? ha ha nie powiesz c***o no dawaj głupia kurwo pozerku internetowy dajwaj słaba c***o haha ha pokaż kto no kto słaba jestes unikasz odpowiedz bo jestes naiwna i głupia ktos mnie sprzedał za zgrzewkę piwa a może ciebie sprzedali ha ha

Gość gość
sprzedali twoją wagine do lombardu męża nie zaspakajasz głupia zoneczko naiwna

Gość gość
kto się pytam ja nikomu związku nie rozbiłam autorka jest chora psychicznie uroiła sobie tak twojemu to czemu do mnie nie przylecisz debilko skoro za rzucasz mi takie debilko tylko na forum szczekasz bo jak twoje grubasa nie tknełam glupia kurwo ty byś chciała żeby tkneła ale tego nie zrobię d**y sama dawaj idealna żonko

Gość gość
Będziesz dziś obciągała innemu a jak nie to kudły stracisz dzifffko, bo on wczoraj już wypił to piwo z żoną i z przyjaciółmi :D

Gość gość
nikt nie chce tknąć twojego lovelasa grubasa to on jest pies na baby ;d wszyscy o ty wiedzą

Gość gość
chora psychicznie to jesteś ty stara qrwo bo wiecznie zakładasz durne tematy i wyzywasz zony. wypad do burdelu to może znajdzie się chętny oblech na twoją syfiastą waginę

Gość gość
czemu sugerujesz że jestem dziwką co masz jakies dowody czy to tylko pomówienia co bo jakoś do mnie nie przyleciałaś chora jesteś ja jestem wierna przykro mi każdy może to potwierdzić moi znajomi spędzam cały dzień z rodziną i znajomymi z siostrą ;d więc jestes chora

Gość gość
pewnie ulęgniesz debila albo taką qrwe jak sam jesteś :D:D

Gość gość
Hahahahahahaha karte ciązy hahahahahahaha. Przecież ty masz hive i kiłe koorfo niemyta :D:D:D:D:D

Gość gość
mam dodatkowe wyniki mogę ci pokazać 120 zł płaciłam więc mogę ci wytrzeć mordę ha ha pokaż swoje zobaczymy jaka jesteś czysta po lovelasie

Gość gość
te qrwa z kim masz tego bękarta, wiesz chociaż? :D

Gość gość
ty masz głupia kurwo takie choroby mogę ci pokazać ha ha i zobaczymy jak ci mina zrzędnie jak kłamie spotkaj się c***o :d to ci pokaże głupia dziwko

Gość gość
gość dziś te qrwa z kim masz tego bękarta, wiesz chociaż? xx Ze zbiorówki ma :D:D:D

Gość gość
z twoim lovelasem dziwko ;d żal mi cię kurwo ha ha podobny co nie głupia szmato ha ha ale beka wszystko mozna jej powiedzieć :d spuścił się we mnie twój lovelas ha ha chciał ja go nie zmuszałam chciał dziecko :)

Gość gość
Widziałam stara koorfo twoje wyniki badań i wiem że masz hiva i kiłe. Zdechniesz niedługo :D

Gość gość
spuszczają to się w ciebie menele w krzakach a ty stara qrwo teraz szukasz frajera. niech ci bękarta twój rogacz wychowuje :D:D

Gość gość
haha jak mogłaś widzieć kretynko jak ty nie masz do tego dostepu jak kamie ty sam syfa wiem o ty od w twoich znajomy i to że twój lovelas cię zdradza

Gość gość
jak głupia idz syfiaro spijaj resztki po dzwkach twojego męża ktory zawozi kuzyna do burdelu i sam korzysta :d

Gość gość
ty widzisz swoją waginę i grzybice pochwy którą masz miedzy nogami sama o tym piszesz na forum :d to też syf przenoszony od innych kobiet :d

Gość gość
to ty kurwo masz problem naiwniaczko lovelasa poślubiła faceta który kocha kobiety i teraz ma problem o jaka szkoda że taki facet ci się trafił naprawdę ci zazdroszczę :( :d

Gość gość
jak facet chodzi na dziwki to co z ciebie za zona hahahah :( :d och jak mi przykro żono :( zaraz się połaczę bo mąż chodzi na dziwki bo nie może byc z ta jedyną i zalicza każda inną bo nie ma miłości :( ;d

Gość gość
nie mam żadnej choroby za to ty masz hiva tez wim o tym co ty jeszcze napiszesz głupia dziwko naiwna kłamliwa zmyślasz to sa pomówienia ujawnij się zobaczymy jaka jestes realnie chce jechac do ciebie ale muszę mieć pewność że to ty narazie podejrzewam

Gość gość
Ja o żadnej grzybicy pochwy nigdy nie pisałam, bo jej w przeciwieństwie do ciebie tępa koorfo nie miałam. To ty wiecznie łapiesz syfa za syfem, bo się pieprzysz z kim popadnie. A ostatnio jak byłaś narąbana to podobno chciałaś zgwałcić byka na łące :D

Gość gość
Dobrze, ze rolnik zobaczył jak latasz z wypiętą, gołą dopą wokół jego byka i w porę zareagował, bo by była katastrofa i wiejskiego weterynarza musiał by wzywać :D

Gość gość
masz hiva i kiłe stara qrwo to i grzybice pochwy też. latasz po lekarzach i robisz badania a ja nie muszę, bo mi nic nie dolega. wstaw tu na forum te swoje wyniki to zobaczymy jaka jesteś zdrowa po tych orgiach z menelami w krzaczunach.