Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyrzuty sumienia gość z klasy? co o tym myśłicie?

Polecane posty

Gość gość

siema chodze do cku 3 semestr tamten oblałem taki gość był jeszcze babka mówi że koniec każdy przedemna co pisał skończył ja mi się nie wydaję i wprowadziłem zamieszanie i udupiłem takiego gościa pewnie by zdał gdyby nie te słowa w tym semetrze przyszedł polski koleś pisał 3 raz pana tadeusza sory 4 podobno streszczenie przeczytał myślę że nawet ten sam test myślę że go oblał nwm bo poszedł dalej na lekcje ja załatwiałem korki z matematyki myśłę że niektórzy mnie za to tępią ... i nacikasja wyzywaja pewnie że jestem kaleka jakaś on jako taki dobry chłopak ale k***a no ja za niego tego nie pisałem a wy co o tym myślicie

Gość gość
Napisz poprawnie po polsku i wtedy pogadamy.

Gość gość
no więc gośc powiedzmy że oblał w tamtym roku semestr przezemnie bo powiedziałem że nie wydaje mi się aby wszyscy skończyli,w tym semestrze był język polski sprawdzian z pana tadeusza koleś pisał 4 raz ten sam sprawdzian i go oblał (podobno przeczytał streszczenie) ,czuje nacisk ze strony otoczenia że on nie zdał przezemnie że on dyslektyk trzeba mu pomuc i że on i tak bd miał lepsza przyszłość odemnie wgl mam wyrzuty sumienia jak myślisz słuszne i co wgl myślisz o tej całej sytuacji z góry dziękuje