Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam taniego oc !

Polecane posty

Gość gość

Cześć zrobiłem prawko kilka miesięcy temu i znalazłem wymarzony samochód. Ale mam zwyżki, bóg wie za co ! I szukam najtańszego oc, nie musi być dobre. I może nic nie mieć w swojej ofercie, chodzi mi tylko o to aby było.

Gość gość
Idź do agenta.

Gość gość
Agent czasem czasem nie doradza nic dobrego. Trzeba poszukać gdzie indziej, może coś w internecie będzie.

Gość gość
Bzdury piszesz warto wybrać się do multiagencji, tam można przeglądać ofertę kilku ubezpieczeń. I jest z czego wybierać, a dzięki temu mamy wgląd w kilka świetnych ofert radzę to przemyśleś. Robert Religia Agent Ubezp.

Gość Konkretnyczlek
Te wszystkie komentarze są tak pozbawione sensu, że aż niemiło się to czyta. W mutli agencjach warto szukać wszelkiej maści ubezpieczeń, bo tylko w ten sposób poznamy szeroką ofertę. Nie poleca agentów bezpośrednio z ubezpieczyciela, bo wtedy to będzie przetarg, a wiadomo ofertę zawsze przedstawia coraz tańszą. Można też wszystkiego szukać bezpośrednio z domu, na porównywarkach. W rankomacie teraz większość moich znajomych szuka najtańszego. A to tylko dlatego, że nie trzeba podawać danych. U innych to od razu chcą telefon i adres . . .

Gość gość557
Oc z mbanku polecam

Gość gość
Poszukaj na różnych porównywarkach , osobiście polecam ci www.mfind.pl , prosta, łatwa w obsłudze , no i nie ukrywając najtaniej :)