Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabawy i muzyka na weselu jakie wybrać?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, za 2 tygodnie nasz ślub i wesele, w związku z tym muszę ustalić z dj-em cały przebieg imprezy (tak orientacyjnie). Chcemy mieć trochę zabaw, bo goście są wyluzowani, a i my lubimy się powygłupiać. Jednak nie chcę przekroczyć granic dobrego smaku itp wiecie o co chodzi. Na tę chwilę wiem tylko, że nie chcę zbierania na wózek czy w ogóle jakiegoś zbierania, czy to "zbieranie" to jest to samo co "odbijaniec"? Bo odbijańca też nie chcę absolutnie, jakoś mnie cofa na myśl, że każdy będzie mnie sobie "podawał" z rąk do rąk :/ A co do konkursów to może macie jakieś fajne pomysły, albo widzieliście na weselach przy czym ludzie się bawią fajnie? Ja pamiętam tylko test zgodności, ale to raczej nie zabawa, i pamiętam, że brałam udział w konkursie coś na zasadzie "kto pierwszy przyniesie jakąś rzecz", np długopis, damski but itp, wygraliśmy chyba wtedy i całkiem mi się podobało. Słyszałam też o jakiejś zabawie coś z karocą, że jest król,królowa itd, ale niewiem o co w tym chodzi. No i jeszcze a propo muzyki, ja bardzo dawno nie byłam na weselu i tak się zastanawiam czy takie radiowe przeboje współczesne mogą lecieć, będzie 80% ludzi młodych. Myślałam o wymieszaniu, trochę lat 70/80, trochę disco polo , trochę aktualnych kawałków, niewiem co jeszcze? Jak macie jakieś rady, pomysły, sposptrzeżenia to piszcie proszę będę wdzięczna:)

Gość gość
twoje wesele twoj problem,za takie rady to sie dziecko placi.Jak was nie stac zorganizowac tego to po h()uj ten slub.zjezdzaj stad :p

Gość gość
Odpowiedź na poziomie widzę:)

Gość gość
Super pomysłem na taki wieczor jest pokaz sztucznych ogni. :) My zamówiliśmy taki u firmy http://www.pirofan.com.pl/ . Bardzo się wszystkim podobało.

Ja mam ślub za miesiąc i powiem Ci, że żadnych zabaw nie będzie, poza tym, że będzie właśnie taniec odbijany, bo ostatnio na weselu to zauważyłam i mega mi się podobało. Test zgodności też jest fajny, ludzie się zaśmiewają do łez w trakcie :D Co do muzyki, u nas będą głownie współczesne kawałki, do tego tak przekrojowo od lat 70 największe hity, zero discopolo, w ogóle po polsku niewiele będzie. Poza tym wiem, że moja rodzina planuje mini koncert i tradycyjne oczepiny, na co ja się nie bardzo chcę zgodzić, ale nich już im będzie.

Gość gość
co do muzyki polecam discopolo oraz abbe co do zabaw to najfajniejsze są krzesełka