Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie macie wrazenia, ze fanatycy PISu to jakas sekta?

Polecane posty

Gość gość

Bo dla mnie tak sie zachowuja

Gość gość
Tak, Podobnie jak fanatycy PO żądający powtórzenia wyborów, bo ich zdaniem, ci którzy na wybory nie poszli popierają Komorowskiego. :)

Gość gość
Akurat każdy fanatyk to świr, na tym polega fanatyzm nie ważne czy na tle PiSu czy na tle czekolady. Ty wiesz w ogóle co piszesz idiotko?

Gość gość
Autoreczko z kilometra widać, że masz BUL DÓPY!

Gość gość
Fanatycy PO to dopiero sekta :P leżą i kwiczą, a jeszcze kopią :P

Gość gość
fanatycy PiSu??? poczytaj sobie wypowiedzi fanatyków Bredzisława którzy twierdzą, że wybory sfałszowano, a w ogóle to trzeba je powtórzyć, bo połowa Polaków nie poszła głosować.... no ludzie!

Gość gość
najlepsi to są wyznawcy Biedronia i Grodzkiej(go) :D

Gość gość
A co Ty chcesz od Biedronia? Mnie guzik obchodzi jego orientacja seksualna w nosie mam to co robi za drzwiami swojej sypialni,dla mnie liczy sie to co robi dla Slupska a wierz mi zrobil juz bardzo duzo,kto w temacie nie siedzi ten nic nie wie.za 5 lat bedzie kandydowal i na bank na niego zaglosuje.A jesli chodzi o ten caly PIS to banda pseudo katolikow i tyle,jeszcze Wam bokiem PIS wyjdzie,PO wcale nie lepsi w tegorocznych wyborach nie bylo na kogo glosowac.

Gość gość
bul, bul, bul......

Gość gość
Uderz w stół.... hehehe a propos, gadki o falszowaniu wyborow, toakurat specjalnosc pisu hehehe

Gość gość
rozwalają mnie ludzie któzy chca rozliczac Dude z obietnic przedwyborczych a na niego nie głosowali

Gość gość
Wytłumacz mi, autorze, co świadczy o tym fanatyzmie?

Gość gość
rozwalają mnie ludzie któzy chca rozliczac Dude z obietnic przedwyborczych a na niego nie głosowali x a niby czemu mamy go nie rozliczać? skoro podaje się za prezydenta "wszystkich polaków" to proszę - podziękuję mu za to, co dla mnie zrobi ale i skarcę jak psa jeśli się okaże, że to krętacz jak oni wszyscy.

Gość gość
Niestety PiS ma wielu fanatyków, choćby ciągle krzyki ze wybory sfałszowane (teraz wyjątkowo nie były sfałszowane bo wygrał PiS ;) ), te wystawanie pod krzyżem, modlitwy itp, a wielu wyborców nawet nie zna ich programu :/ pewnie jest wielu normalnych wyborców, ale i cala masa oszołomów...

Gość gość
Co jest złego w modlitwie pod krzyżem po śmierci prezydenta i wielu innych osób? Co w tym fanatycznego?

Gość gość
Fanatycy i koniec .

Gość gość
To w tym dziwnego ,że miejsce do modlitwy to kościół a nie przed Pałacem Prezydenckim z jakimiś krzyżam.

Gość gość
Największa sekta w Polsce .

Gość gość
Fanatycy to zazwyczaj są świry czy to z PiSu czy z PO czy z KOD dla mnie to jeden i ten sam kibeeeeeeeeeeeeeeeeel!

Gość gość
Kościół katolicki w Polsce to sekta.Takie mam wrazenie jak obserwuje ich poczynania. A PIS to ich kopia.Kosciol w Polsce rzadzi -jednym zdaniem.

Gość gość
Od dawna tak uwazam. a już Ci co wystają co miesiąc od 6 lat pod pałacem to dla mnie żwiry do potęgi..ciekawe czy groby bliskich tak często odwiedzają i tak gorliwie się nad nimi modlą. A już pomysł PiS ze by grzebać się w zwlokach ofiar, żeby udowodnić bajkę o siedmiu zbójach, wola.o pomstę do nieba. Jeśli rodziny ofiar na to się zgodzą, to znaczy, że nie ma dla.nich nic świętego, nawet spokój nad trumną najbliższej osoby.