Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hej nagrałam jak tańczę, ocenicie mój taniec i figurke?

Polecane posty

Gość gość
a brykaj sobie, aleś mnie rozbawiła z rana , luz

Gość prawictwo pospolite 137
:o

Gość gość
piewrwszy filmik przedstawia Osobę z dystansem , na luzi8e , inteligentna z humorem. a drugi filnik na którym d***** lansuje się rozpaczliwue bo jej za remiza dymając ją ktoś powiedział , że laska i chce karierę zrobić i się napina w tańcu jak przy zatwardzeniu

Gość gość
bo jej za remiza dymając ją ktoś powiedział , że laska i chce karierę zrobić i się napina w tańcu jak przy zatwardzeniu bzdury o remizie napisane przez frustrata Dziewczyna ma szasne by zostać profesjonalną tancerką na koncertach britney czy lady gagi

Gość gość
Mega autorko:D odrazu humor się poprawił:) doszłam do wniosku, że jako nastolatka byłam strasznie zacofana... Co te laski teraz wyprawiają....:)

dałem tylko 7/10 bo mimo , że dostrzegam iz ma talent to występ zbyt szczeniacki przez to murzynskie potrzasanie tyłkiem

Gość gośćiowa
prawictwo....ile masz lat?

ostatni występ 7/10 za gejowski taniec , bo talent mają , ale tańczą jak geje

Gość gość
O Kasiaszatanistka :) Ale się głupio zdemaskowałaś :D

Gość gość
11:38 Super:) ile trzeba mieć dystansu i poczucia męskości, żeby tak zatańczyć:) prawictwo, a po czym wnioskujesz, że gejowski? Masz mega zapędy do oceniania, porównywania i wyśmiewania...może siebie pokaż cwaniaku:D

przeciez oni mają ogolone nogi jak baby . To juz jak ogolili nogi , to mogli ubrać spodnie .. Bo facet z ogolonymi nogami wygląda niepoważnie

Gość gość
z***biście się ruszasz kotku 👄

hej , ja ich nie wyśmiewam , bo napisałem ze mają talent , tylko ten wystep oceniłem nisko ,bo nie lubie jak ktoś robi sobie jaja ..

Gość gość
Ach, czyli ogolone nogi świadczą o orientacji? Moim zdaniem żaden niepewny siebie facet nigdy by tak nie zatańczył...więc dla mnie testosteron 100% w głowach:) a poczucie humoru też na plus:) na pewno wolałabym się umówić z którymś z tych tancerzy niż poważnym i bez uśmiechu na twarzy panem który orientację seksualną wnioskuje po....czymś tam:) a i żeby nie było to wiem, że nie mam szans u żadnego:D

Gość gość
Autorka, spoko, każdy ma swoje miejsce w sieci, także te panie z filmików podanych później. Za to nigdy nie rozumiałam i nie zrozumiem, tańczenia, praktycznie w miejscu, jak np. ta laska co tańczy do toxic. Co z tego że rusza tyłkiem i macha rękoma w nieskoordynowany sposób, to wygląda jak właśnie takie tańczenie w kiepskim klubie ze striptizem, albo w ciasnej "discotece" Patrząc na właśnie te lasencje i komentarze pod tymi filmikami, powinnam jak najszybciej założyć swój kanał na youtubie i wybrać się do najbliższego klubu robić furorę na parkiecie :D