Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skuteczne sposoby na zmarszczki

Polecane posty

Gość gość

Hej kafeterianki, znacie może jakieś skuteczne metody na zmarszczki?

Gość gość
kwasy, retinol i pochodne :)

Wlasnie mi sie porobily, doslownie w przeciagu 2 tygodni. Dzis kupilam eucerin z kwasem hialuronowym, zobaczymy co z tego wyniknie. Retinol jakos na mnie nie dziala :(

Gość gość
Według mnie najskuteczniejsze są zabiegi w prywatnych klinikach. bez tego trudno oczekiwać wymiernych rezultatów. Ja pozbyłam się zmarszczek robiąc botox w http://www.esthetique.com.pl/ - zabieg nie był drogi, a efekt niesamowity.

Gość gość
Dokładnie, botox to świetna opcja w takim przypadku. :) Ja robiłam botox w klinice http://www.keramed.com.pl/ i jestem bardzo zadowolona. Praktycznie nie mam już zmarszczek.

Gość gość
zmarszczki zmarszczkom nierówne tak naprawdę, ja myślę, że najlepszym rozwiązaniem będzie wizyta w przychodni specjalistycznej w zakresie medycyny estetycznej jak np http://www.high-med.pl/medycyna-estetyczna na ich stronie mozna sporo ciekawych rzeczy wyczytać o tym co i jak.

Gość gość
Najskuteczniejszą metodą są oczywiście zabiegi w gabinetach chirurgii. Możesz kupować sobie tez miesiąc w miesiąc drogie kremy po kilkaset zł ale i tak nie dadzą Ci takiego efektu. Ja polecam http://drpernak.pl/ z własnego doświadczenia.

Gość gość
Mogę polecić kolagen naturalny (nie krem z kolagenem ale sam kolagen). Kupiłam mojej mamie kiedyś na urodziny i znacznie poprawił jej się stan skóry a zmarszczki bardzo wypłyciły :) Wygląda dużo młodziej niż parę lat temu :)) Znajdziesz go na https://kolagen-sklep.colwayinternational.com/

Gość gość
Według mnie najskuteczniejsze na zmarszczki są odpowiednie zabiegi dermatologii estetycznej. Byłam nawet ostatnio na usuwaniu zmarszczek mimicznych w gabinecie www.vital-medica.pl i powiem Ci, że rezultat tego zabiegu jest po prostu zachwycający. Moja twarz jest teraz młoda i piękna. Zabieg odbył się w pełni profesjonalnie i zapłaciłam uczciwą cenę. To porządny gabinet, jak najbardziej godny polecenia

Gość ewa71ewa
Ja też uważam, że jedynym skutecznym sposobem na zmarszczki są profesjonalne zabiegi. No niestety, ale dietą i zdrowym stylem życia już się ich nie cofnie. Mam takie, a nie inne uwarunkowania genetyczne, że kurze łapki zaczęły mi się robić bardzo wcześnie, ale dopiero w tym roku postanowiłam się z nimi ostatecznie rozprawić. Jestem już po konsultacji w Warszawie z dr Radzikowską (mega profesjonalna! Słyszałam na jej temat dużo pochwał) i jesienią wybieram się na wstrzykiwanie nici. Coś jak botoks bo napina i zagęszcza skórę, ale nie aż tak inwazyjne.

Gość gość
trzeba być "tłustą" ,wtedy nie ma się zmarszczek coś za coś

Gość gość
Botox jak najbardziej, polecam placówkę w Warszawie przy metrze świętokrzyska ;)

Gość gość
Czesto korzystam z Fabryki Urody . Oni w roznych miastach organizują party urody. I sa botoxy i kawsy. Super zespol i czynia cuda. Jak jest grupa 10 osob to ceny za usluge maja hurtowe. Z kumpelami zawsze idziemy w grupie i dzieki temu oszczedzamy super kase.

Gość gość
Najskuteczniejszym sposobem na zmarszczki jest botoks, wygładza zmarszczki, twarz wygląda młodziej, a rysy stają się łagodniejsze. Sama chodzę na zabieg wygładzania zmarszczek do www.piotrromanczuk.pl w Stargardzie i zauważam różnicę w moim wyglądzie, mam znacznie mniej zmarszczek, a moja twarz wygląda młodziej i zdecydowanie lepiej

Gość gość
ja od pewnego czasu korzystam z medycyny estetycznej, zaczęło mi po prostu przeszkadzać to, że na moje twarzy jest coraz więcej zmarszczek. Znajoma poleciła mi klinikę www.klinikabochinska.pl z której pomocy sama korzysta. Naprawdę efekty rewelacyjne.

Gość Andzelik9304
Zmarszczki to akurat problem z którym boryka się każda z nas , pytanie czy samodzielnie możemy im skutecznie zaradzić,bo moim zdaniem same kosmetyki to nie wszystko. Tutaj skuteczny jest zabieg redukcji zmarszczek i bruzd,akurat znajoma wykonywała go w znanej klinice www.la-perla.pl na pewno no niej słyszałyście. efekty jak dla mnie naprawdę rewelacyjne:)