Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polki są takie łatwe?

Polecane posty

Gość gość

Mam sporo znajomych cudzoziemców, Niemców, Turków, Anglików, Amerykanów, Żydów. I wszyscy oni śmieją się z polskich kobiet. Mówią, że jesteście głupie i że robicie loda za pogłaskanie po włosach.

Gość gość
polki sa latwe ale nie dla polakow niemiec czy inny arab moze im robic kupe do ryja i wszystko jest OK, a polak jak sprobuje anala to od razu placz i zgrzytanie zebow

Gość gość
Ja roocham szwedki i norwezki i japonki i holenderki i niemki i angielki i amerykanki w doopy a polki to brudaski falszywe i dwulicowe i wredne plotkary rozpijaczone

Gość gość
Bo są biedne

Gość gość
Jak są biedne to niech się do uczciwej roboty wezmą, zamiast ciągnąć zagranicznego druta.

Gość gość
Jeśli faktycznie są patriotkami i nie potrafią inaczej zarabiać jak poprzez dawanie tyłka, to mogą dawać Polakom za kasę. Po co robić wstyd przy cudzoziemcach? Teraz wstyd mi gdziekolwiek powiedzieć, że jestem Polakiem, bo każdy się śmieje z polskich dziewczyn w mojej obecności i jest mi przykro

Gość gość
haha panowie, prosta sprawa! nawet byle jaki arab jest bardziej czysty niż większość zapijaczonych, smrodliwych polaczków :D po prostu niektóre kobiety z Wami się brzydzą. Druga sprawa to Wasza hipokryzja- ciągle Was tylko interesuje która z kim, zamiast pilnować własnej d**y. Każdy z Was poleciałby na jakąs atrakcyjną mulatkę, hiszpankę, albo inna cudzoziemkę ale one was nie chcą :) całe szczęście ja trafiłam na normalnego człowieka w tym nienormalnym kraju, ale codziennie widuje w tramwajach i na ulicach może z jednego faceta, który mnie nie odrzuca :o a mieszkam w Warszawie.

Gość gość
Waszym jedynym walorem w świecie jest to, że dobieracie się do rozporka zanim jeszcze cudzoziemiec zaprosi was na kawę. A w gruncie rzeczy jesteście brzydkie i głupie. Jaki kraj, takie kobiety, niestety

Gość gość
To wy ...laj do tadzikistanu jak cie tam zg***** w autobusie 14 super czystych i wypolerowanych na blysk ciapatych to bedziesz inaczej spiewac :D warszawiaczka sie znalazla za 5 groszy...

Gość gość
Dla was nawet tępy czarnuch bez szkoły jest odpowiednią partią

Gość gość
Na calym swiecie tylko dwie nacje kojarzone sa niestety z latwymi kobietami sa to polki i rosjanki przykre ale prawdziwe nie litwinki nie ukrainki a polki polki bardziej od rosjanek przynajmniej w uk ale to pewnie z racji tego ze jest ich wiecej ale czestospotykam sie z opibia wlasnie polek o polkach ze sa latwe co jest calkiem zabawne nawet hehe

Gość gość
Sama śmierdzisz nieświeżym karpiem jak dobrze plzdy nie podmyjesz :D

tobie zajeżdża spleśniałym kefirem z nutą starego dorsza więc zamknij japę chłopczyku :)

Gość gość
Polki und cyganki and ciapate i murzynki to rasa brudasow i podludzi

Gość gość
wiktoriai, ile kilometrów bieżących zagranicznego druta żeś obsiorbała w swoim życiu? pewnie kilka autostrad, tak?

najbardziej i tak śmierdzą polacy :O mieszkałam rok w Anglii i serio, wszyscy tam się z was panowie śmieją że tylko chlejecie, cuchniecie i macie się z******aki

Gość gość
Polacy to najprzystojniejsi, najbardziej dżentelmeńscy, najlepiej wykształceni i nienagannie wychowani faceci w Europie. Niestety bóg nas pokarał kobietami, które dają gdzie popadnie i wstyd robią zagranicą.

Polskie kobiety to najładniejsze, najbardziej kobiece, subtelne i dobrze wychowane kobiety w Europie to najprzystojniejsi, najbardziej dżentelmeńscy. Niestety bóg nas pokarał facetami, którzy pchają f>i>u>t>a gdzie popadnie i wstyd robią za granicą.

Gość gość
polki to szmaciska

Gość gość
Facet ma prawo sobie posuwać co chce i w jakich ilościach chce - to tylko dobrze świadczy o jego męskości. Polska kobieta takiego prawa mieć nie powinna, bo inaczej przestaje być Polką, a staje się tanią szmatą.