Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olorinek

Stawki w UK na sezony

Polecane posty

pytanie do osób które tam były - czy ktoś mi powie ile można "wyciągnąć" podczas wyjazdu na wyspy? np do prac sezonowych typu zbieranie owoców - Było by milo gdyby ktoś kto tam był (np miesiąc dwa) powiedział szczerze z jaka kasa (w złotówkach) wrócił do polski - chciałbym wiedzieć ile musiałbym rodzic żeby uzbierać na mieszkanie w Polsce w dużym mieście typu Wrocław Kraków Poznań bo w Polsce nie ma absolutnie żadnych szans żebym zarobił na mieszkanie w tym dziesięcioleciu

Gość tramalukta666 death satan god
Nic sie nieoplaca robic w tych czasach bo mamy cywilizacje smierci i toksykomanii system golacy frajernie a moje gg to 5473221

Gość gość
Przez sezon chcesz uzbierac na mieszkanie dobre sobie W takiej pracy pewnie dostaniesz najnizsza krajowa + dolicz dotego koszty zamieszkania i jedzenia + ewentualny dojazd

Anglosasi i amerykancy z niemiaszkami szwaby kacapy zydki polaczki murzyniatka i ciapaciatka tylko blondyni maja najlepiej

hah no nie mowie ze w jeden sezon ;) ja porostu pytam ile w jeden sezon przywiozę przeciez zdaje sobie sprawę ze nie wyciągnę w miesiąc 100 tys

Gość gość
Jak się postarasz, możesz zarobić w przeliczeniu na złotówki nawet 10 tysięcy miesięcznie.

Gość gość
40 godzin * 6f = 240f tyg * 4 =960 F Zaokroglajac do 1000f miesiecznie wiec po odjeciukosztow mieszkaniowych i zycioowych zostanie ci polowa . Licz na 500f miesiecznie odlozenie

Gość gość
pamietaj ze to koszta w wegetacji najgorsze zarcie ,spanie w 10 osob w jakims baraku o 0 rozrywek itd

ooo dzieki bardzo fajny konkret :D 500 f mies odłożyć się da powiadasz? czyli licząc na oko zawsze razy piec... czyli jakies 2 i pol tys na mies na czysto bym mial odłożone

Gość gość
Jak nie zaczniesz balowac ze wspolokatorami lub cie nie okradna to mozna.

nie no nie zamiezram przechlewac tego co zarobie spokojnie :D

Blondynki sa smutne a brunetki wesole a szatynki tajemnicze a moje gg to 5473221

Gość gość
zarobi tysiąc i odłoży 500? ha ha ha ha ha ha ha ha za sam pokoik zapłaci miesięcznie ok 500 a gdzie jedzenie, dojazdy, chemia, doładowanie telefonu?

Gość gość
Na takich zadupiach za pokoj duzo nie zaplaci.plantacje sa na wsiach to nie Londyn

bez przesady np doladowywac e nie bede bo poco? gdzie bede dzwonil? bez sensu by to bylo tak samo nie bede taz niwadomo ile wydala na sparwy codzienne

Gość gość
Na wiosce za pokoj zaplaci 250f- 300f miech i zostanie mu 200 f 250f na wydatki.100f na dojazdy i 100-150f na zarcie itp Pisalem ze na wegetacje spokjnie da rade.NA wioskach jest wszystko tansze

Gość gość
wszystko czyli co? jedzenie kosztuje tyle samo co w mieście prąd i woda również ciuchy także benzyna tak samo jak w mieści telefony również

Gość gość
jedyne co na wiochach taniej to pokój - ale za to na wiochach roboty nie ma

a k***a to powiedzcie mi jakim hujem ludzie ktorzy wyjechali na dwa mies na UK wracaja i kupuja sobie np auto z salony??? co prezesami byli przez te dwa mies czy co? mam wrazenie ze jest jakas tendencja u osob ktore wyjechalay zeby kazdemu w kraju mowic ze tak naprawde na zachodzie to ciezko i biednie

Gość gość
Pierwsze slysze zeby zarcie bylo drozsze xd Oczywiscie zalezy gdzie sie stolujesz.

Gość gość
jak nie wierzysz to jedź się przekonać - z twojego głupiego widzę, że i tak wiesz lepiej, więc po co pytasz? jedź i zarób na mieszkanie - nikt cię nie trzyma!

Gość gość
Kupuja samochod ale jak z*********ja po 15 godz dzienni i jedza fasole za 40p

Gość gość
I napewno nie z salonu tylko jakas uzywke . Wiesz jest duzo mitow na temat uk

a zebyscie k***a wiedzieli bo napewno nikt mi nie powie ze ejst gorzej niz w polszy gdzie po pieciu latach bezrozbocia dostalem fuche na pelny etat za 900 zl (placiu unia nie szef) i jescze slysze ze powinienem go po rekach calowac ze az tak dobrze zarabiam dzieki niemu :D

Gość gość
Na upartego sie da ale h.... z takim zyciem

Gość gość
no to jedź po te kokosy - czego tu do nas pyskujesz gów/niarzu!

Gość gość
W ciezkich fizycznych robotach da sie zarobic ale ja za h... bym nie chcial. Polacy glownie robia na budowie a tam niezle placa nawet ,wiec przy cyganskim zyciu mozna cos odlozyc.Jak nie masz ambicji i nie zalezy ci na zdrowiu to czemu nie. Kwestia czlowieka

bo mnie to juz mnie zaczyna smieszyc taka jakas emigracyjna moda :D kazdy co wyjechal tylko opowiada jak to ciezko i wcale nie raj a jakos nikt jecsze stamtad nie wrocil czy naprawde ludzie sa k***a juz tak zaklamani