Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego inteligentny przeciętniak zawsze wygra z przystojnym tępakiem?

Polecane posty

Gość gość

co ludzie? Podobno dla kobiet najważniejsza jest inteligencja.

Gość gość
A inteligentny przystojniak ?

Gość gość
Racja, oczywiście przegrywa, pomyliłem się.

Obie cechy są wrodzone i niezależne od Nas w związku z tym kobiety chcą dać jak najlepsze geny swojemu potomstwu. Podczas gdy wygląd jest manofestowany inteligencja może objawić się m.in. w ilośc****eniędzy na co kobiety też lecą.

Gość gość
dla większości facetów też najważniejszy jest wygląd kobiety. Po prostu ludzie, niezależnie od płci, opierają swoją ocenę o człowieku na podstawie jego fizyczności :)

Faceci lubią popatrzeć, to prawda ale częściej niż kobiety kierują się innymi cechami niż sam wygląd.

Gość gość
Wklejam to co napisalem obok: Mi sie wydaje ze u podloza tego fenomenu lezy ewolucja. Tepy jest zawsze bardziej agresywny i zdeterminowany, nie patrzy na skutki podejmowanych decyzji i walczy bez skrupulow o wysoka pozycje w grupie i czesto zostaje samcem alfa. A to przyciagalo zawsze samice. Nie od dzis wiadomo ze alfa samiec zapladnoal wszystkie samice a reszta nie ******* zadnej. Popatrzcie jak sie te malpy w zoo w czasie godow zachowuja. Jest ten glowny samieci wszystkie samice chodza wokol niego z uniesionym ogonem i nadstawiaja tej rozowej d**y, czasem w ciagu godziny potrafi taki zaplodnic20 samic. Ostatnio nawet na animal planet ogladalem program. Z tym ze to nie on za nimi biega tylko one same przechodza i zachecaja do kopulacji

Gość gość
Malpy to malpy ale szczury to tez sa glupie

Gość gość
Nieprawda. Poszukaj mniej powierzchownej dziewczyny.

Gość gość
Podrywajcie mlode japonki na facebook

Gość gość
Wice wersa. Inteligentna przeciętna dziewczyna przegrywa z pustą lalą z solarium .

No raczej nie ja nigdy nie spotykałbym się z pustą i powierzchowną osobą nieważne jak urodziwą.

Gość gość
Ale będąc na imprezie to wybieracie właśnie takie lele. Do zwykłej kobiety z którą można pogadać i tez zabawić się nie zwracacie uwagi.

Gość gość
Kobiety też nieważne gdzie są ograniczają swoją percepcję wzrokową do najprzystojniejszego i najbardziej tępego kolesia jaki się znajduje akurat w tym miejscu, a ponoć to kobiety lecą na inteligencję.

Gość gość
Ja właśnie patrzę na tych co mają mniejszy wianuszek kolo siebie :) . Wiem ze spokojnie mogę z nim pogadać i wiem ze on będzie patrzył na mnie jak rozmawiamy .

Gość gość
Tylko czemu te małpy nie są o siebie zazdrosne?

Gość gość
Każda próbuje być lepsza wiec obserwuje jedna drugą. Nie wiesz ze wroga trzeba mieć najbliżej ;)

Gość gość
Ja bym się wstydziła debila - rodzinie nie przedstawisz, znajomym nie pokażesz. Na seks bez zobowiązań ujdzie.