Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasi rodzice tez wam trują stale ze żyjecie nie po bozemu?

Polecane posty

Gość gość

ja mam 38 lat i stale i od zawsze słyszę że zyję zle bo nie chodze do koscioła, bez znaczenia co sie wydarzy w moim życiu to zawsze wina tego że nie cjodze do koscioła ,ujmowane w słowa "od boga daleko" Kurna rzygam już tym!!!

Gość gość
i co mama na to ? ja mam syna lat 16 i akceptuję wszystkie jego wybory,nie chce bierzmowania spoko,podoba mu sie kasia i chce z nią chodzic spoko ,nie interesuje mnie to ze stary kasi pije a matka to puszczalska bo kasia to osobna jedynostka,gdyby mi powiedział ze jest gejem tez bym zaakceptowała i kochała tak samo jak zawsze

bo rodzice cha zebyscie byli szczesliwi bo wasze zycie jest bylejakie

Szkoda gadać. Krótko mówiąc ciągle ma nadzieję, że mi się "odmieni", a pomóc mi w tym mają sesje kościelne. Uważa homoseksualistów za siedlisko zła i rozwiązłości i nie zauważa tego, że biorąc pod uwagę brata i mnie, to ja z nas dwóch zachowuję się bardziej odpowiedzialnie. Truła mi do tego stopnia, że jak miałem 19 lat się wyprowadziłem i nie mieszkam w domu od tej pory :P

Merkaba: chcą niewątpliwie, jednak mam nadzieję, że moje życie będzie lepsze, niż mojej matki :D

powiem krutko kazdy grzech powoduje cierpienie niewazne kto i gdzie zgrzeszy za to trzeba zapłacic własnym cierpieniem a grzechy naleza do szatana i dla tego trzeba poniesc konsekwencje swych czynów

na szczęście moi rodzice są niereligijni i chyba nawet niewierzący :) naprawde macie takich rodziców? myślałam że takiej żarliwej religijności nie spotyka się już często.

To niestety nie jest żarliwa religijność, a dewocja. Przykro to pisać o własnej matce, ale w moim rodzinnym domu problemem jest zrobienie prania czy zakupów w niedzielę ("pamiętaj, abyś dzień święty święcił"), ale już wszcząć kłótnię można jak najbardziej. Taka niedziela.

dla mnie to brzmi egzotycznie, jak jakieś opowieści o folklorze wsi podkarpackiej, nie wyobrażam sobie takiego zachowania w XXI wieku. :D Im jestem starsza to coraz bardziej doceniam moich rodziców, widząc jakich rodziców mają inni.

Nigdy czegoś takiego nie usłyszałam bo moi rodzice są ateistami.

katolik to ten co modli sie rano i wieczorem chodzi do koscioła spowiedz eucharystia posci o wodzie i chlebie katolik który chodzi tylo na msze to letni katolik i tych jest najwiencej nawet w niemczech zakaz jest pracy w niedziele przeciez to normale ze w niedziele sie odpoczywa a nie pracuje

Gość gość
merkaba zluzuj już z tymi kościelnymi bajami i wez sie za nauke ojczystego języka. inaccessible89 bardzo Ci współczuję,ja jestem bardzo tolerancyjną mamą,chyba tylko "dzieki" moim rodzicom ,a raczej matce która całe życie miała i ma mi za złe że "od boga odeszłam" czyt od kościoła,chociaż w boga jakoś uwierzyc nie potrafię

Gość gość
kasiasatanistka moja matka dostała szału i wzywała księdza jak miałam w młodosci etap na metalówe :D:D

Gość gość
Masz 38 lat i sluchasz sie rodzicow???

"kasiasatanistka moja matka dostała szału i wzywała księdza jak miałam w młodosci etap na metalówe" Nie ma czegoś takiego jak "etap na metalówe", bo to nie muzyka dla dzieci z której się "wyrasta", a ciekawy, rozległy i dośc trudny gatunek muzyczny, a większość fanów metalu to ludzie dorośli.Byłaś najprawdopodobniej pozerka, która tak naprawde w ogóle tej muzyki nie lubiła, i słuchała jej na siłę :)

biblia ma potwierdzenie od histori po psychologi nauki jezusa sa wykozystane w psychologi diety bazuja na bibli np post daniela dieta aleluja

akurat z kasia sie zgodze bo ja ciagle słucham techno zaczełem słuchac w 1993r od Scooter , mar****** westbam

Gość gość
kasiaszatanistka masz rację ,weszłam w takie towarzystwo ,ale nie znaczy to ze ten rodzaj muzyki mi sie nie podobał,wiesz dziś jestem matką żoną i przedstawicielką poważnej firmy,nie mogę isć na zebranie zarządu w glanach :P chociaż sentyment pozostał.

Gość gość
inaccessible89 wstaję ,otwieram oko,onet ,w drugiej karcie kage,mysle sobie akurat o tej wczorajszej rozmowie i innych wątkach gdzie opisane są niewłaściwe relacje matka -dziecko i proszę otwiera się temat na zamówienie mego umysłu http://film.onet.pl/artykuly-i-wywiady/karolina-bielawska-ile-jestesmy-w-stanie-poswiecic-aby-byc-soba-wywiad/1lt78c To nie spam ,chciałam Ci pokazać byś poczuł że nie jesteś tak zupełnie wyalienowany ze swoim problemem:)

Dziękuję Gościu :) Doceniam to... ale nie martw się mną - ja jestem zupełnie pogodzony ze sobą i życiem. Dużo czasu mi to zajęło, ale zrozumiałem, że problem leży w innych, a nie we mnie. Moja mama nie miała zbyt szczęśliwego życia i obecnie ma obsesyjną potrzebę kontroli. To nie chodzi o mnie ani nawet o moją orientację. Nie jestem w stanie zadowolić wszystkich, więc staram się żyć w zgodzie ze sobą i swoim kodeksem etycznym ;) https://www.youtube.com/watch?v=bhzJO34SCoc Chodzi za mną obsesyjnie. Kasiu, nie słuchaj ;-)

Gość gość
Moi rodzice nigdy nie byli religijni. Mialam wybór. I to bylo ok. Natomiast bedac teraz dorosla k8bieta teściów ie truja mi d**e o kosciol, nauke modlitw mojej corki, itp. W życiu nie bylam tak indokrynowana, w******m sie strasznieinie wiem jak reagpwac.