Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy zajęty facet uważa że kocha MNIE co myśleć

Polecane posty

Gość gość

Skoro to prawda to dlaczego jest z inna kobieta w związku? To trwa już......4 lata. On się odzywa co jakiś czas, sporadycznie napisze, czy zagada, tak jakby miał nadzieję że coś się zmieni? Po co on to robi, jak dla mnie facet zajęty jest nie do ruszenia. Co mam robić? Za rady typu chce cię przelecież czy chce mieć z Tobą romans, podziękuje.

Gość gość
Nie wiesz co myśleć, nie chcesz rad które ci nie pasują, więc po kiego piszesz? Zdumiewa mnie jak szybko spada iq kobiet.

Gość gość
Dodam że nie jest żonaty.

Gość gość
Swojej partnerce też mówi,że kocha, facet jest bardzo uczuciowy:D

Gość gość
"On się odzywa co jakiś czas, sporadycznie napisze, czy zagada, tak jakby miał nadzieję że coś się zmieni? " .... nie a tojak nad interpretacja ... on ma nadziej czy może jednak ty

Gość gość
przystojny?

Gość gość
a czy to wogole mozliwe zeby facet byl w zwiazku z jedna i kochal druga? na pewno nie

Gość gość
Taki typ to kawał hóóója,bawi sie tobą,emocjonalnie cie wykorzystuje bo wie ,ze sie łapiesz na to.Zakochany facet chce spędzać czas z kochana kobieta,chce seksu,zbliżeń a nie tylko raz na ruski rok sie odezwać.Moze ma inna kobiete,z nią żyje,uprawia seks a tobą sie bawi i smieje sie ,ze sie na to łapiesz.Słyszę nie raz w pracy jak mezczyzni obgadują kobiety i sie śmieją że idiotki na nich leca .Rob jak chcesz ale cos tu jest wg.mnie nie tak.

Gość gość
robić? Za rady typu chce cię przelecież czy chce mieć z Tobą romans, podziękuje. " xxxx hahahaha a jakich rad ocdzekujesz? szukasz tutaj potwierdzenia, ze cie kocha? :D

Gość gość
Mi też się wydaje ze obraduje i się śmieje ze ona na niego leci

Gość gość
pogodz sie z tym lola, ze jednak chce cie przeleciec i nie nabijaj sobie do glowy, ze to glebsze uczucie:D uczucie ale parcia cie od tylu:D

Gość gość
ale o co ci chodzi? gdyby cie kochal, dawno by skonczyl ze swoja kobieta a tak- nudzi sie, to czasem zagada :D jestes glupia po prostu

Gość gość
wlasnie, skaczylby z nia, powiesil i po problemie:D

Gość gość
Następna naiwna ,kocha cię czy chce cie tylko w*****ać???ha,ha,ha idiotko

Gość gość
Nie lap sie na piekne slowka. Faceta trzeba oceniac po czynach, a nie po tym co mowi. Zastanow sie wiec, co on robi.....jest ZAJETY, znaczy tworzy zwiazek z jakas kobieta. I wszystko na ten temat.

Gość gość
11:18 mądra wypowiedź, facetów zawsze ocenia się tylko po czynach a to co oni mówią to ma za przeproszeniem g*******e znaczenie, mówić mogą wszystko jeśli jest w związku to znaczy że ciebie ma w d***e