Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj maz boi sie dzwonic , rozmawiac przez telefon

Polecane posty

Gość gość

doprowadza mnie to do szalu!!!! wlasnie od pol godziny siedi i zbiera sie zeby zadzwonic do rodzicow dwoch kolegow naszego syna i zapytac sie o prosta rzecz! dwa lata byl bezrobotny bo bal sie zadzwonicw sprawie pracy straszliwie komplikuje sobie zycie bo czesto trzeba gdzies zadwonic zapytac noz k***a !

Gość gość
Mój też tak miał , nawet bał sie zadzwonić do mnie :P ale w końcu jakoś się przełamał

Gość gość
no co za problem!! jak jesteś taka odważna to sama se zadzwoń do tych ojców, może nawet pokaż im pipkę, skoro mąż się wstydzi dzwonić to pewnie jest nieśmiałym, uczciwym człowiekiem, ciekawe czy wie, że go obgadujesz w necie!

Gość gość
Twoj maz ma fobie spoleczna ty niewyrozumialy potworze!

Gość gość
Tępa suka, od dwóch godzin robi awanture spokojnemu człowiekowi i to w niedzielę. sama sobie tępa pipo zadzwoń.

Gość gość
Pewnie paskudna jesteś, bo on nie miałby śmiałości do ładnej podejść.

Gość gość
W ogóle daj chłopu odetchnąć, jak chcesz z tymi panami w trójkąta, to sama się umów, a nie mężowi każesz dzwonić. Szmata.

Gość gość
Też nie lubię dzwonić, wolałabym pojechać do ich domu i zadzwonić dzwonkiem do drzwi. Nienawidzę gadać przez telefon!:O Rzadko rozumiem o czym mówi do mnie rozmówca-jest to irytująca dla mnie sytuacja, kiedyś cisnęłam telefonem w ścianę w trakcie rozmowy (jestem dość nerwowa) Tylko z mężem mogę gadać przez tel. i ostanio też z moją własną matką bo ona wymieniła apartat na htc i nie ma zakłóceń na linii kiedy rozmawiamy.

Gość gość
nie cierpię rozmawiać przez tel, zawsze się boję , że rozmówca w tym czasie trzyma dłon np. na penisie albo przysuwa słuchawkę do penisa albo do o***tu i zaraz mi pierdnie

Gość gość
To fobia społeczna, wiesz jak trudno z tym żyć, a ty zamiast pomóc mężowi to piszesz o nim z pogardą

Gość gość
Teraz dużo facetów boi się telefonu. Podświadomie dostrzegają w słuchawce telefonu kształt fallusa, większego niż ich własny, więc boją się ją chwycić :)

Gość gość
To nie fobia społeczna, to niechęć do problemów to obrzydzenie do trudności z których składa się nasze życie w niepokojąco przeważającej części. Ja mam tak samo! Ja to jak idę podpisać jakąś umowę na usługi to proszę żeby mi nie przysyłać faktur tradycyjną pocztą i deklaruję się złożyć zlecenia stałe w swoim banku. Mam niechęć do otwierania kopert z fakturami itp. Nie znoszę jak mi przysyłają makulaturę z moimi danymi osobowymi wydrukowanymi na papierze który ja muszę niszczyć i wynosić śmieci-tego też nie znoszę!

Gość gość
My pop prostu mamy niechęć do trudności bo mamy zbyt mało radości i beztroski w swoim życiu! Wiem co mówię bo jestem stuprocentową realistką i nigdy nie mam żadnych złudzeń!

Gość gość
dokładnie to lęk przed fallusem jak ktoś słusznie zauważył, to podświadomość. ja też się boję dzwonić

Gość gość
Hujjj nie lęk! To wstręt przed wszystkim co dalekie od tego na co naprawdę mamy ochotę!

Gość gość
no co za problem!! jak jesteś taka odważna to sama se zadzwoń do tych ojców, może nawet pokaż im pipkę, skoro mąż się wstydzi dzwonić to pewnie jest nieśmiałym, uczciwym człowiekiem, ciekawe czy wie, że go obgadujesz w necie! x zaden problem , w wiekszosci przypadkow ja dzwonie ale nie zawsze moge w jego imieniu jest wiele zeczy ktore musi zalatwic sam i nie zawsze da sie pojsc i zapukac do drzwi tak moj maz jest uczciwym czlowiekiem , gdzie ja napisalam ze tak nie jest ? juz nie przesadzaj z tym obgadywaniem w necie

Gość gość
Tępa suka, od dwóch godzin robi awanture spokojnemu człowiekowi x skad ci sie te dwie godziny i awantura wziely kretynie ?

Gość gość
Pewnie paskudna jesteś, bo on nie miałby śmiałości do ładnej podejść. x zgadles/las !! :) wiesz jak mnie poznal ? wyslal do mnie swojego kolege

Gość gość
up