Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nevermind12

Jak przeprosić rodziców mojej dziewczyny? Jak poradić sobie z nową sytuacją..?

Polecane posty

Witam wszystkich, postaram się krótko i treściwie. Jakiś czas temu bardzo pokłóciliśmy się z moją dziewczyną, potrakowałem ją jak najgorszą, w jednej chwili wylałem cała frustrację na nią. To była nasz ostatnia kłotnia a właściwie nawet rozmowa. Jej rodzice zobaczyli w jej telefonie tą rozmowe i kategorycznie zabronili jej sie ze mną kontaktować co mnie nie dziwi. Po tym co się stało mają o mnie najgorsze zdanie a do tej pory bylo inaczej. Moją mozna powiedziec byla dziewczyne już przeprosilem w dosc oryginalny sposob o ktorym nie napisze.. w każdym bądz razie uwazam ze niewporzadku byloby gdybyśmy mieli kontakt który musielibyśmy ukrywać, dlatego chce przeprosić jej rodziców, nawet jezeli zostanie mi z ich córką tylko koleżeństwo. Chciałbym to zrobic w cztery oczy ale tu jest problem bo mieszkaja daleko no i czas.. moze zadzwonic tylko co dalej? Nie mam pojęcia jak przeprosic ich za to jak potraktowalem ich córke, za to ze nam nie wyszlo, za wszystko co zepsulismy, uwazam ze im tez sie naleza wyjasnienia. Z moja dziewczyna czesto sie klocilismy, teraz chcemy sie tylko kolegowac ale jestem taki ze musze miec wszystko zalatwione tak jak nalezy. Prosze o porade, jakąś wskazówke, co daleej..?

Gość gość
Popij wodą, ich szacunku nie odzyskasz.

Gość gość
czemu chcesz rodziców przepraszać, chyba przesadzasz, mogą być jakieś wyjaśnienia tylko tyle i aż tyle.

Gość gość
przyjdz z kwiatami,bombonierką i winem i szystko im wyjasnij