asiutka99 254 Napisano Lipiec 24, 2023 Ja nosiłam i noszę, nie tylko białe. Pasują do wielu stylizacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Proktor 121 Napisano Lipiec 25, 2023 17 godzin temu, Caryca z cytrusami napisał: Muszę wyjść z piwnicy i zobaczyć czy u mnie też to noszą. Ale wydaje mi się, że nie. Temat sprzed ośmiu lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Proktor 121 Napisano Lipiec 25, 2023 Sztuczna inteligencja czuwa, wyświetliło mi baner z conversami https://v.wpimg.pl/X3BsLmpwd1IjETpeXwx6R2BJbg4AHwdeIx4vT1xVLRF4UWNUSUdqBm1CelVIQWwBdUN0XkJDd2ENIBM-ERs9BXIsdVpAD2sDciw8AV4dKFRgDg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiutka99 254 Napisano Sierpień 1, 2023 Ja dzisiaj kupiłam czarne na białej grubej podeszwie, kupiłam też ramoneskę z ćwiekami i żółtą skórzaną spódniczkę no i białą bluzkę. A miałam kupić tylko spódniczkę. No ale tak się moje zakupy zakończyły. Czyli prawie jak zwykle z ubraniami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gіna 147 Napisano Sierpień 2, 2023 Nie pamiętam, co robiło szał osiem lat temu, ale wydaje mi się, że wtedy brylowały vansy i air maxy. Zresztą te pierwsze i rzeczone trampki są jak już Monika wspomniała ponadczasowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach